Hamilelikte ağrı

Villanelle

devil in disguise
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2021
2.948
7.394
108
Merhaba hanımlar ben 13 haftalık, ikizlere hamileyim. Geçen hafta hafif, kahverengi kanamam oldu ama 4 tane iğne vuruldum ve geçti. Şu an kanamam yok. Bugün de karnımda, bacaklarımda ve özellikle belimde sanki adet olacakmışım gibi bir ağrı var. Bu durum neden olmuş olabilir? Daha önce karşılaşan var mı? Perşembe doktor randevum var ama beklemesem mi? Ne yapmalıyım

Üşütmüş olabilir misin. Ayaklarını sıcak tut. Uzan dinlen. Sorun olmazsa Kanama sebebi neydi bebeklerden aşağıda olan mı var.

Üşütmüş olabilir misin. Ayaklarını sıcak tut. Uzan dinlen. Sorun olmazsa Kanama sebebi neydi bebeklerden aşağıda olan mı var.
Progestanı bana 8.haftaya kadar vermişti doktor. Ben de 9.haftada bıraktım. Ama perinatolog keşke 12ye kadar kullansaydın dedi. Sanırım progesteron eksikliğinden oldu

Progestanı bana 8.haftaya kadar vermişti doktor. Ben de 9.haftada bıraktım. Ama perinatolog keşke 12ye kadar kullansaydın dedi. Sanırım progesteron eksikliğinden oldu
Progesteron hamileliğin devamı için major bir hormon. Yani olmazsa olmaz. 9. Hafta bıraktıktan sonra tekrar ölçtürdün mü. 1 ay geçmiş nerdeyse belki yetersiz gelmiş olabilir dediğin gibi belki hala takviyeye ihtiyacın vardır.
İkiz gebelik riskli bir gebeliktir. Ha 2 gün sonra ha 2 gün önce eğer randevu flan alabilirsen bekleme git için rahat etsin. Geçmiş olsun cnm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…