Hamilelikte adet kanaması

Ozgekkk1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2019
13
2
1
26
Merhabalar, bı sorum olacak , ben 8 temmuzda ilişkiye girdim ve üzerine Ella hapı kullandım , ilişkiye girdiğim gün yumurtalama günüm de değildi ve
18 temmuz
15 Ağustos
15 Eylül tarihlerinde düzenli bir şekilde adet oldum yani üzerine 3 kez adet oldum hepsi 6 şar gün sürdü gayet normal bı adetdi benim için , bunlara ragmen hamile olabilir miyim ? Evli olmadığım için test almaya ve hastaneye gitmeye utanıyorum lütfen yardımcı olun , bu soruyu sormamin sebebi karnimda birşeyler hissediyorum küçük pitirtilar

O kipirtilar bu kadar kisa surede hissedilmiyor. Ayrics test almak icin eczaneye gidebilirsin kimse evli misin diye sormuyor. Biz almaya gittigimizde bizim alnimizda da evli diye yazmiyor sonucta. Hem hap icmissin hem 3 kere adet gormussun bisey olamaz artik

Cahil desem cahil de değilsinizdir muhtemelen ama bu kadar korkacaksınız madem yapmayın bu işi. Hem hap kullanıp, hemde 3 ay adet görüp üstüne hamile kaldıysanız valla bravo derim ne diyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…