• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelikte adet dönemini normal geçirmek mümkün müdür??

Lomersune

Üye
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2014
110
7
16
34
Aydın
Kızlar size bir soru soracağım geçenlerde bi gazetede gördüm , kadının biri 9 ay boyunca adet görmüş ve hamileliğini anlamamış. 9 ayın sonunda doğum yapmış kendisi de bu duruma şaşırmış. Böyle bi haberin doğruluğundan pek emin olamadım ama size de sorayım dedim bi. Böyle birşey mümkün müdür bi insan hem 9 ay adetini normal görüp hem de hamile olabilir mi?

bence cok sacma canim hani 2-3 ay anlarimda ama 9 ay mumkun degil .illaki sancisi olur ne bileyim rahim buyudukce kasik agrin olur bulanti bas donmesi goguslerde hassasiyet olur en onemlisi bebis 4 aylikken hareket etmeye baslar dime ya .bence mumkun degil.

bence cok sacma canim hani 2-3 ay anlarimda ama 9 ay mumkun degil .illaki sancisi olur ne bileyim rahim buyudukce kasik agrin olur bulanti bas donmesi goguslerde hassasiyet olur en onemlisi bebis 4 aylikken hareket etmeye baslar dime ya .bence mumkun degil.

Bende öyle düşünüyorum. Kadın karnında hiç şişme olmadığını falan söylemiş. Ama ne kadar şişme olmaz dese de bi nebze şişer insan ya çok garibime gitti. Bulantı falan da yaşamamış. En garibi de 9 ayın dolduğunu fark etmeyip tuvalette doğum yapması . Çok içler acısı. Tuvaletim gelmişti tuvalete gittim ve gözlerimin yaşarmasıyla doğum yaptığımı fark ettim demiş.

Kızlar size bir soru soracağım geçenlerde bi gazetede gördüm , kadının biri 9 ay boyunca adet görmüş ve hamileliğini anlamamış. 9 ayın sonunda doğum yapmış kendisi de bu duruma şaşırmış. Böyle bi haberin doğruluğundan pek emin olamadım ama size de sorayım dedim bi. Böyle birşey mümkün müdür bi insan hem 9 ay adetini normal görüp hem de hamile olabilir mi?
Benim amcamın hanimi hamilelik esnasında adet görmeye devam etti ama yengem tabi bi 4 aylıkken birşeylerin normal olmadığını fark ettip doktora gitmiş ve 6 bebeğinin olacağını öğrenmiş . Yani bu okudunuz haberdeki hanım sanırım biraz cahil veya çok fazla kilolü olabilir ki farkına varmamış ola bilir gebelikten . Yoksa aklıma başka birşey gelmiyor

Benim amcamın hanimi hamilelik esnasında adet görmeye devam etti ama yengem tabi bi 4 aylıkken birşeylerin normal olmadığını fark ettip doktora gitmiş ve 6 bebeğinin olacağını öğrenmiş . Yani bu okudunuz haberdeki hanım sanırım biraz cahil veya çok fazla kilolü olabilir ki farkına varmamış ola bilir gebelikten . Yoksa aklıma başka birşey gelmiyor

Bilmiyorum kadını ingilterede olan bi olaymış bu . Kadın 24 yaşındaymış. Hayır yani eğer öyle birşey varsa bizde her an diken üzerinde olalım, ya hamileysek kuşkusu olsun bizde de adet olmamıza rağmen. Eşim haberi görünce bana takılmaya başladı sende hamileysen diye :)

Bilmiyorum kadını ingilterede olan bi olaymış bu . Kadın 24 yaşındaymış. Hayır yani eğer öyle birşey varsa bizde her an diken üzerinde olalım, ya hamileysek kuşkusu olsun bizde de adet olmamıza rağmen. Eşim haberi görünce bana takılmaya başladı sende hamileysen diye :)
Ama şöyle bişey mesala benimde iki cocugum var ( 3. İçin uğraşıyoruz bu aralar :)) ) benim hamilelikleride mide bulantısı veya herhangi bişey olmuyor . Sadece geciktim için gebe kaldığımı fark ediyorum . Ben zayıfım mesala fazla da karnım büyümez benim . Hatta ikinci gebeligimde komsumun oğlu bana bu kadın karnına topmu koymuş falan dedini bilirim :) yinede ne olursa olsun ya annelik bu ve kanımıza hormon salgılıyor insanın içine doğar yada bebeğin kkıpırdamısını hisseder . Neyse nasıl olduysa olmuş artık :) Allah bebeğe uzun ömürler versin

insan ne kada sisman olursa olsun illaki bu bebegin hareketlerini hisseder ya .basit bir bagirsak harreketini bile icimizde anliyoruz degilmiki bu bir bebek canli birsey icimizde kipirdayacak bizde anlamiycaz. Hele hele wc dw dogum yapmis sanci falan yok basit bir gozyasi vay anasiniiii :52: :52:

insan ne kada sisman olursa olsun illaki bu bebegin hareketlerini hisseder ya .basit bir bagirsak harreketini bile icimizde anliyoruz degilmiki bu bir bebek canli birsey icimizde kipirdayacak bizde anlamiycaz. Hele hele wc dw dogum yapmis sanci falan yok basit bir gozyasi vay anasiniiii :52: :52:
Bu sancı konusunda haklısın :) keşke bende doğum yaparken bir kaç damla gözyaşı ile kurtula bilseydim :D Valla benim çığlıklarım hastanede yankılanmistir herhalde :D

9 ay boyunca adet görenleri bende duymuştum ama hamileliğini hiç anlamaması mümkün değil gibi geliyor bana yani kendi vücudunu tanıyan her kadın bunu anlayabilir. Kuzenim hamile her zaman kiloluydu hamilelikte aldığı kilolar çok fazla hissedilmedi şu an 9 ayına girmek üzere bebeğin karnındaki hareketlerini biz bile görebiliyorken hamile birinin bu hareketleri hissetmemesi tuhaf gelio bana.

umidimi kesmiyorum ama zaman zaman yavasdan azaliyor :( dort yildir bekliyorum ... olmayacagina inanmaya basladim artik
bak canım benim daha 4 yıl senin için haklısın çok uzun süre ola bilir ama artık tip o kadar ilerdeki . Bak benim başta bahsettim yengemin var ya 5 yıl cocugu olmadığısonra tedavi oldu şimdi önüne geçemiyoruz 6. Kuzen geliyor :) yani demek istediğim yengem 17 yıl önce şifa buldu . Şimdi ise tip aldı kafayı gidiyor . sen iyi bir kadın doğum uzmanına bakın bi umarım en yakın zamanda bebeğini kucağına alırsın.

izmirde gitmedigim hastane/Doktor kalmadi rahim filminden tut sperm tahlilleri hormon tahlilleri iki asilama hersey yapildi
Sebepsiz infertilite diyor butun doktorlar. Tup bebege maddi gucumuz suan yetmiyor.elim kolum bagli bekliyorum ama artik beklemektende vazgectim ALLAHdan umut kesilmez biliyorum ama artik ne yapacqgini sasirdim

Sıkmayın canınızı ya Allah büyük canlar. İnşallah Yüce Allah'ım hepimize birer hayırlı evlat nasip eder.

izmirde gitmedigim hastane/Doktor kalmadi rahim filminden tut sperm tahlilleri hormon tahlilleri iki asilama hersey yapildi
Sebepsiz infertilite diyor butun doktorlar. Tup bebege maddi gucumuz suan yetmiyor.elim kolum bagli bekliyorum ama artik beklemektende vazgectim ALLAHdan umut kesilmez biliyorum ama artik ne yapacqgini sasirdim
Hilalcigim artık tup bebeğe devlet destekliyor . Bence bir güzelce araştırın . Doktorlar tüp bebek diyorsavardir bir bildiği . Umarım yüce rabbim tez zamanda muradina kavuşursun

Son düzenleme:

konuyla alakasiz ama,( topik sahibi bana kizmasin) bu drlerin sebepsiz infertilite lafina cok gicik oluyorum. 4 yildir olmuyorsa arti sebepsiz degildir, onlar sebebini bulamiyorlardir.

konuyla alakasiz ama,( topik sahibi bana kizmasin) bu drlerin sebepsiz infertilite lafina cok gicik oluyorum. 4 yildir olmuyorsa arti sebepsiz degildir, onlar sebebini bulamiyorlardir.
aynen canim sacma ama maalesf tip bu konya henuz care bulamiyormus yetersizmis.

Yok estağfurullah neden kızayım, forum bunun için zaten . Ben cevabımı aldım sıkıntı yok rahat olabilirsin elbette :)

Back