Hamilelikte adet belirtileri olur mu ?

Bbrreezzee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
26
Puanlar
88
Kızlar 1 aydır korunmadan eşimle birlikte oluyoruz. Bugün adet olmam gerekiyor daha olmadım. Ama adet belirtilerini yaşıyorum. Memem acıyor ve kasigimda kasılma oluyor arada. Fakat yerleşme lekesi falan da olmadı yani. Bı fikir alışverişinde bulunalım dedim. Hamiş olma ihtimalim var mı acaba?

Kızlar 1 aydır korunmadan eşimle birlikte oluyoruz. Bugün adet olmam gerekiyor daha olmadım. Ama adet belirtilerini yaşıyorum. Memem acıyor ve kasigimda kasılma oluyor arada. Fakat yerleşme lekesi falan da olmadı yani. Bı fikir alışverişinde bulunalım dedim. Hamiş olma ihtimalim var mı acaba?
adet oldunuzmu

Ben de ikinci istiyorum ve Şubat ayında denedik olmadı martta yogun bir çalışma oldu yarın öbürgün adet günüm ....hamilelik belirtisi de adet belirtisi de var hayırlısı

Arkadaslar hamilikte kasik agrisi olan varmi ben bir haftadir baya bi agrim vardi simdi biraz azaldi bi sorun olurmu acabaa yaa

Benimde gebelik belirtilerim var ama bilmiom artik gecen hafta kan verdim <1.20 cikti bu degerin cikma durumu varmi gebelik icin...

Back