hamilelikte 8cm lik kist

7+3 günlük hamileyim ama 8cm lik kisttim var
kistti olupta sorunsuz bebeğini kucağına alan arkadaş varmı

canım kistin daha önceden varmıydı benim hamilelikle birlikte oluşmuş 5 cm 10 haftalıkken kaybolmuş dedi doktor
zaten eğer küçülmezse doğumda yok olur demişti...
geçmiş olsun....

Büyüme olmadığı sürece sorun yaratmaz. Doktorum + etkisi bile olabilir gebeliğe demişti. Onlar daha iyi biliyorlar tabi. Her kontrolünde doktor sana bilgi verecektir boyutuyla ilgili.

canım benim gebelikden önce çikolata kistim vardı gebe kaldım ara ara hafif lekelenmelerim oldu doktor iğne kulladırdı dinlendim düşük olmasın diye ve çok şükür sorunsuz sezaryanımı oldum 2 bebeğimdi benim kistimide gebelik eritmiş ameliyatta doktor dedi hiç birşey kalmamış şimdi bebeğim 3 aylık gayette sağlıklı sorun etme kendine dikkat et allahın izniyle hiçbirşey olmaz sağlıcakla kal

hamilelik ilerledikçe bebek tarafından o kistin tüketildiğini söylemişti benim doktorum ve 10.haftada hiç kalmamıştı

bendede miyom var,haileliğimin ikinci ayında farkedildi.bir süre büyüdü.ilk farkedildiğinde 4santimdi,sonradan 7ye kadar çıktı.sonra 6ya düştü ve büyümesi durdu.şu anda beş buçuk ayımı bitirdim,aylardır boyutları değişmedi.panik yapma birçok insanda oluyor

benim dr iğne vermedi gerek yok dedi bebek sağlıklıysa düşmez ilaç istersen veriririm leblebi gibi yemen için dedi bebek sağlıksızsa napsanda düşer dedi bilmiyorum ya.zaten şuan 2 dr gidiyorum

X