Hamilelikte 2li testler ve detaylı ultrason devlette mi özel de mi yaptıralım

1Merve

Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2022
474
167
18
26
Merhaba kızlar 8 haftalık hamileyim şuan devlet hastanesine gidiyorum ikili tarama ve detaylı ultrason için özel mi tercihiniz yoksa devlet mi

Merhaba kızlar 8 haftalık hamileyim şuan devlet hastanesine gidiyorum ikili tarama ve detaylı ultrason için özel mi tercihiniz yoksa devlet mi
İkili tarama dedigin rutin usg muayenesi ve kan testi, detayli ultrasonuda perinatoloji uzmani veya radyologlar yapiyor ben hepsini universite hastanesinde yaptirdim doktoeum ordaydi. Detayli usg zamani ozel hastanelerdeb detayli icin oraya gelen cok hasta vardi. Ozel hastaneler cok ciddi rakamlar talep ediyor artik bence cok geregi yok

Ben her ikisi için de üniversite hastanesinde ilerledim, özele para vermeye gerek olmadığını düşünüyorum açıkçası Allah korusun çok ciddi bir bulgu olursa ve bir uzmana görünmek gerekirse ancak özele giderim diye düşünüyorum

Detaylı ultrason için bende üniversitesi Hastanesi'ne gidicem biraz araştırdım tabi daha işin başındayız

Sağol canım bende öyle yapicam artk

Ben şuan özel hastaneye devam ediyorum. Hsg filmi çekildiğim Hekimoğlu görüntüleme merkezi var. Diğer özel hastanelere göre çok daha uygun fiyatlı ve iyi çalışıyorlar. Orada halletmeyi düşünüyorum.

Özeller baya uçmuş durumda

Hekimoğlu detaylı ultrasonu 709 liraya çekiyormuş

Merhaba tarama testleri kandan bakıldığı için devlet özel farketmiyor ama detaylı için özel bir uzman olmasını öneririm açıkçası. 8 haftalıksınız detaylı ultrason için vaktiniz var. Bence ikili taramayı devlette yaptırın detaylı için bi perinetolog araştırın.

Teşekkür ederim ikili tarama yapmicam devlette 3 lü tarama var onu yaptiricam detaylı da özel de araştırdım vakti geldiğinde gidicem

Merhabalar kızlar puffy antibakteriyel el yapımı battaniyeler yapıyorum yeni doğacak bebişleriniz için düşünürseniz mesaj atmanız yeterli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…