Olabilir..Regl ve hamilelik belirtileri çok benzer...Ben sadece bacak ağrısı çekmiyorum regl dönemimde ve hamile kaldığımı en güçlü o aşırı bacak ve kasık ağrısından büyük hissetmişt
Spiral varmış zaten rahim içine girişte olmamış %99 hamile değil bence ..Hamilelik mi olabilir
İnşalalh öyledir bu belirtiler kafasını karıştırıyor sanırsam enfeksiyonu tetikliyince şüpheleri öne geçti teşekür ederizSpiral varmış zaten rahim içine girişte olmamış %99 hamile değil bence ..
Bence hamilelik deil enfeksiyon olusmus banada spiral iyi gelmedi ondan dolayi oldum halada cekiyorum.Kızlar öncelikle bu soruyu arkadaşım için soruyorum belirtmek isterim bunu
26 temmuz yani arkadaşımın adetinin 9. Günü bir birliktelik yaşamış korunma olacak spiral var zaten ama hiç bir şekilde rahim icine giriş olmamış vajinaya çok yakın boşalma olmuş ertesi günden itibaren sırt ve kasık ağrısı başlamış gün 3 gün sonra enfeksiyon ilaçlarıni kullanmış bunun beraberinde gün geçtikçe süt kesiği akıntı , kasıklarda batma , halsizlik , yoğun mide bulantısı kusma yok idrarda koyulaşma ve sonrasında vajinal yanma aralıklı olarak kaşıntı başlamış bu günden itibaren göğüsler de hassasiyeti de olmuş sizce hamilelik olabilir mi
Hamilelik çok zor yani ihtimaller dahilinde dusununce..Rica ederimİnşalalh öyledir bu belirtiler kafasını karıştırıyor sanırsam enfeksiyonu tetikliyince şüpheleri öne geçti teşekür ederiz
Peki siz spiral kullandığınız dönem böyle bir ilişki yaşadınız mı yani korkması lazım mı hamilelik içinBence hamilelik deil enfeksiyon olusmus banada spiral iyi gelmedi ondan dolayi oldum halada cekiyorum.
Hamilelik sanmiyorum olustugunu
Ben hala spiral devam ediyorum herhangi bir hamilelik olmadi oda ice bosaldigi haldePeki siz spiral kullandığınız dönem böyle bir ilişki yaşadınız mı yani korkması lazım mı hamilelik için
Peki sizce bu belirtiler neden olabilir veya bu kadar erken ortaya bu belirtilerin çıkmasıBen hala spiral devam ediyorum herhangi bir hamilelik olmadi oda ice bosaldigi halde