melekbal123

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2012
138
3
96
Bu ay adetim bittikten 3 gun sonra iliski yasadim bosalma olmadi ama zevk suyundan kalabilcegim icin ella ertesi gun hap kullandim 3.gun. Suan tam yumurtlama donemimdeyim hesaplarima gore.sabaha karsi ates basmasi halsizlik var baskada bir belirti yok.durum nedir sizce? Adetime 10 gun var.

adet oldunuz mu bende kullandım 5 gün sonra kasıklarımda ağrı başladı

Merabalar ya adet gecikme var en son 18 Kasım oldu anca 1 gün sürdü :) dün test yaptırdım bugunde sonucu aldım beta hcg sonuc 3.4 0-5 mIU / mL < 1.20 ne demek Dr şüpheli gebelik dio da ben pek bişe anlamadım bi hafta sonra yine test yaptrcakmism ama ben suan merak edio hamilemiyim anlayan varsa lutfen cvp verebilir mi

Cnm genellikle 5 in ustu gebelik pozitif oluyo ama olmayan gebeliklerde 0.100 filan cikiyo senin 3 lu cikmis bi ihtimal olabilir testi tekrarla bence evlimisin

Bende bugün kan verdim adet düzensiz geçen ay 3ünde oldum beta bugün 3.4 çıktı hamilemiyimdir sizce? Sizin sonuç ne oldu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…