• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamilelikle kafayı yedim yiycem az kaldı

lavinmelek

Üye
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2013
42
0
6
34
İstanbul
aradaşlar benim başımdan iki gebelik geçti 1 tanesini çok şükür kucağıma alabildim ilkinide 7 aylık karnımda kaybettim ve evlenir evlenmez ilk kaybettiğim çocuğa o ay hamile kaldım onu kaybettikten hemen sonraki ay kızıma hamile kaldım çok çabuk hamile kalabiliyrrdm takiii artık tamam bende bi problemmi var diyorum 8 aydır korunmuyrz eşimle olmuyor tamam bu ay gebeyim diyorumm fosss çıkıyor olmuyor yani artık kaynanamın beddusamı peşimde çocuk doğurmamı istemiyor sanki ona neyse olmuyor yani bilginiz varsa paylaşın lütfen şimdide adetim 4 gndr geçiyor ama ümtlenmkte istemyrm bugn test yaptım negatif off allahım bekleyen herkezze versin evlat bana çok şükür verdi ama yine istiyorumm..

Insanlar yillarca bekliyo bir bebek icn sakat ta olsa bi bebegm olsn annelk yasiyim diye...allha sukur bi cocugn var ins bi kardesi de olur ama sabir biraz sabir.hem 2. gebelikler ilke gore daha zor olur.biraz daha bekle olmadi dr a git.adetlerin duzenli mi

Insanlar yillarca bekliyo bir bebek icn sakat ta olsa bi bebegm olsn annelk yasiyim diye...allha sukur bi cocugn var ins bi kardesi de olur ama sabir biraz sabir.hem 2. gebelikler ilke gore daha zor olur.biraz daha bekle olmadi dr a git.adetlerin duzenli mi

çok doğru söylysn adetler düzenli değil kafaasına göre geliyor zaten bu ayda olmazsa istemiyorum artık korunucam kızımla eşimle mutlu olmaya bakıcam bu sebeptn kızımla eşimle ilgilnmyrm hep kafam orda. allahıma binlercekez şükür ediyorum ya omasaydı diye çok güzel bir kız verdi bana allah olmayanlarda en kısa zamnda versin inşallh

çok doğru söylysn adetler düzenli değil kafaasına göre geliyor zaten bu ayda olmazsa istemiyorum artık korunucam kızımla eşimle mutlu olmaya bakıcam bu sebeptn kızımla eşimle ilgilnmyrm hep kafam orda. allahıma binlercekez şükür ediyorum ya omasaydı diye çok güzel bir kız verdi bana allah olmayanlarda en kısa zamnda versin inşallh

İnşallh olur üzülme ben de aynı durumdayım çok şükür bi kızım var Allah bir kardeş nasip eder inş,olmadı yapacak birşey yok elimizdekinin kıymetini bilelim

İnşallh olur üzülme ben de aynı durumdayım çok şükür bi kızım var Allah bir kardeş nasip eder inş,olmadı yapacak birşey yok elimizdekinin kıymetini bilelim

allah bağışlasın canım dediğin gibi çok şükür kızlarımız var allah olmayanlara versin artık sildim kafamdan hamileleiği düşünmüyorum düşünmycem yeter ya sanki hiç bebeğim yok benm kızım daha bebek 2 yaşında bitti olursa başım gözüm üstüne olmazsada hayırlısı diyip geçicem:34:

Korunmayı unut tabi ki korunma,hamileliği unut sen unutmuşken bir bakmışsn hamilesin,sen Mücadele'ni ver takdir Allah'ın

Back