• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelikle ile ilgili yardım eder misiniz?

olmaz olmaz deme

Küçük mucizelerim,canım kızlarım
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2011
906
349
323
37
Selam arkadaşlar, yaklaşık 3 yıllık evliyim, çocugum olmuyor,hormon testlerimi yaptırdım normal çıktı, devlet hastanesinde yaptırdım bunları, doktor beni ne yapmam gerekitigi konusunda yönlendirmedi, bende salladım :) eşimde sperm testi yaptırdı sonuçlar iyi çıktı, şimdi tekrar hasteneye gitmek istiyorum fakat nereden başlayacagımı, adetimin kaçıncı gününde gidecegimi falan hiç bilmiyorum, Bursa'da önerebileceginiz bir doktor var mı, özel hastane veya özel muayenehane olabilir hatta çok iyise devlet hastenesindeki doktorlar da olabilir ve Bursa'ya 2 saatlik mesafedeyim, ona göre gün çok önemli diye düşünüyorum...
bu konuda bana yardımcı olabilir misiniz, benim açımdan çok önemli, şimdiden çok teşekkür ederim...

mrb tb-bf öncelikle inşallah en kısa zamadan annelik duygusunu tadarsın.. ben bu konuda deneyimli değilim 2 aydır düşünüorum bebek yapmayı ve başında ben de doktor muayenesi için hastaneye gittim.. kan testi felan alındı.. smear, folik asit iltihap felan hepsine baktılar.. sen bunları yapmışsın anladığım kadarıyla,, eşin de üstüne düşeni yapmış.. bana kalırsa eğer bu kadar zamandır bekliyoran hiç bekleme günün zamanın önemi yok ama farklı bir doktora gitmeni öneririm.. ayrıca sormak istediğin her şeyi önceden kafanda belirle.. doktora gidince o an öğrendiğimiz tanılarla ilgili bile nedir ne değildir sormayı ihmal edebiliyoruz.. ee sonrasında bir sürü soru işaret kalıyor tabii.. sen beklemeden doktora git tedavi test vb. özel günler gerektiren zamanları doktorun sana zaten aktaracaktır.

mrb tb-bf öncelikle inşallah en kısa zamadan annelik duygusunu tadarsın.. ben bu konuda deneyimli değilim 2 aydır düşünüorum bebek yapmayı ve başında ben de doktor muayenesi için hastaneye gittim.. kan testi felan alındı.. smear, folik asit iltihap felan hepsine baktılar.. sen bunları yapmışsın anladığım kadarıyla,, eşin de üstüne düşeni yapmış.. bana kalırsa eğer bu kadar zamandır bekliyoran hiç bekleme günün zamanın önemi yok ama farklı bir doktora gitmeni öneririm.. ayrıca sormak istediğin her şeyi önceden kafanda belirle.. doktora gidince o an öğrendiğimiz tanılarla ilgili bile nedir ne değildir sormayı ihmal edebiliyoruz.. ee sonrasında bir sürü soru işaret kalıyor tabii.. sen beklemeden doktora git tedavi test vb. özel günler gerektiren zamanları doktorun sana zaten aktaracaktır.

arkadaşım ben bursalı biri olarak sana tavsiye edeceğim doktor ziya çetin süper bi doktor zübeyde hanımın doktoruydu fakat şimdi ordan ayrılmış özel muyahanesinde hastalarına bakıyorum bursa daki en ii doktorlardan birisi bende yeni hamileyim hamile kalmadan önce hastaneye gitmiştim çok ilgili ve herşeyi en ince ayrıntısına kadar anlatan bi doktor şuan yeni hamileyim tekrar ona gidicem kendisi çok bilgili ve güvenilir bi doktor...

selam arkadaslar benimde bir sorum olacakti.

-Merak ettim benim Adetim 20-25 kadar hep düzenliydi fakat bu ay sadece 3 gün sürdü
-adetim niye 3 gün sürdü acaba bilen varsa ark bana yardimci olun ltf.
-hemn adeten sonra esimle beraber olduk ve Hamile kalma sansi ne kadar yüksek arkadaslar??????

: Simdiden tsk ederim cvplar iciin

cevaplarınız için teşekkür ederim.jimer hastanesinde nuray sözeri altıner var ona gideceğim büyük ihtimalle pazartesi düşünüyorum.inş memnun kalırım:D

ben bu konuda oldukça deneyimli sayılırım, çünkü aynı durumları yaşadım. doktor bende ve eşimde hiçbir problem olmadığını söyledi ve bana adetimin 3 yada 4. günü gitmemi söyledi ven bende gittim, yumurtalarımın çatlamakta güçlük çektiğini ve bu sebepten gebeliğin gerçekleşmediğini söyledi. bana 1 hafta kullanmam için bir ilaç verdi ve ilaç bittikten 3 gün sonra 1 hafta düzenli olmak şartıyla karı koca olmamı istedi. çok şükür şuanda 2,5 aylık hamileyim darısı başına canım

doktora dün gittim yumurtlama da tembellik varmış rahim filmi çekelim dedi.adetten sonra çektireceğim büyük ihtimalle.bursa da var mı bildiğiniz ağrısız çekilebilecek bi hastane.şimdiden gerildim valla...

doktora dün gittim yumurtlama da tembellik varmış rahim filmi çekelim dedi.adetten sonra çektireceğim büyük ihtimalle.bursa da var mı bildiğiniz ağrısız çekilebilecek bi hastane.şimdiden gerildim valla...

cnm okadarda korkulduğu gibi değil isteğe göre bayıltadabiliyolar

Back