Hamilelikle Gelen İşten Çıkarılma

Evet haklısınız....Bakalım henüz konuşmadım...Tabi ki hakkımı ve bebegimin hakkını da yedirmek istemiyorum...Ama dogum sonrası hemende çalışmak istemediğimden galiba..

o uğraşmak olmuyor hak oluyor canım belki ihtiyacınız yok ama ordan kazanacağınız para ile çocuğunuzun ne eksiklerini tamamlarsınz biliyormusunuz..

İyi de onlara hemen çalışmak istemediğini söylemek zorunda değilsin. 37.haftaya kadar çalış, sonra 16 hafta doğum iznini kullan bitince de git istifa et.

Aynen öyle...Genel yapısı gereği böyle arkadan atıyor tutuyor falan..Kesinlikle öyle bende net birşekilde konuşmayı düşünüyorum..Bakalım nasıl bir yol izleyecek..Tşk ederim

o uğraşmak olmuyor hak oluyor canım belki ihtiyacınız yok ama ordan kazanacağınız para ile çocuğunuzun ne eksiklerini tamamlarsınz biliyormusunuz..
Haklsınız aslında tazminatımı vs. alsam bile dava açabilirim beni işten çıkardıgı için..
İhtiyacım olmaz mı kiradayım. Borcum var

Haklsınız aslında tazminatımı vs. alsam bile dava açabilirim beni işten çıkardıgı için..
İhtiyacım olmaz mı kiradayım. Borcum var

o zaman dört elle sarılın inadına mahkemeye verin yazık günah sizede hamileyken başka bir yerde de işe başlayamazsınız 7 ay külliyen zarar sizin için evinizde rahat rahat oturabilmek için açın bu davayı

Hamılelıkte ısten çıkarmak kanunen yasaktır.Sikayet etsenız hakkınızı mıslıyle alırsınız. Korkmayın.

Evet bunları biliyorum ama bu kadar ugraşmak vs. istemiyorum

uğraşmanıza gerek yok, bunları bildikleri için zaten sizi işten çıkarmazlar, ola ki çıkaracağız dediler, mahkemeye vereceğim derseniz yan çizerler. eski işyerimde benzer bir durum oldu, peşinen tazminatlarını+ 6 aylık maaşını verip gönderdiler mahkemeye gitmesin diye, çünkü mahkemeye gidince hem avukat ücretlerini karşılamak zorunda kalıyorlar hem şirket itibarı sarsılıyor.
işi sessiz ve temiz halletmek için ya çalışanı göndermekten vazgeçerler ya da tüm haklarını fazlasıyla verip gönderirler böyle durumlarda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…