• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelikk mi lütfen bakınn

Aysun006

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
1
Puanlar
36
Merhabalar 3 gün önce bir test yaptım tek çizgiydi bugün çöpü atarken bir bakayım dedim 3 gün sonra çift çizgi ama çift olan çizgi kırmızı bile degil beyaz bir çizgi ne oldugunu anlayamadım başına gelen biri varsa yardım edebilir mi

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    47,3 KB · Görüntüleme: 82
Teste ilk 5-10 dk önemli diye biliyorum. Sonrasında böyle yanıltıcı çizgiler çıkıyormuş. İçin rahat etmezse 2 gün sonra testi yenilemeni tavsiye ederim. Ben de benzer bisey yaşadim ordan biliyorum

Teste ilk 5-10 dk önemli diye biliyorum. Sonrasında böyle yanıltıcı çizgiler çıkıyormuş. İçin rahat etmezse 2 gün sonra testi yenilemeni tavsiye ederim. Ben de benzer bisey yaşadim ordan biliyorum
Su damlatınca gecti gibi ama bilemedim

sabahleyin ilk idrarla yapın. Eğer varsa belirginleşmiş olur zaten.Negatifse 10 dk sonraki sonuca bakmayın

Yaptığım gün gün içerisinde bakmıstım o cizgi yoktu

Merhabalar 3 gün önce bir test yaptım tek çizgiydi bugün çöpü atarken bir bakayım dedim 3 gün sonra çift çizgi ama çift olan çizgi kırmızı bile degil beyaz bir çizgi ne oldugunu anlayamadım başına gelen biri varsa yardım edebilir mi
Kuruma çizgisi negatif olduğunu değiştirmiyor 3 gün sonraki sonuçta değil 5 dakika içindeki sonuç geçerlidir

kuruma çizgisi gibi duruyor zaten önemli olan ilk 5-10 dakika ama adet gecikmesinden sonra sabah ilk idrarla tekrarlayın ne olur ne olmaz Rabbim gönlünüzdekini hayırlısıyla versin 🥹🫶🏻

Kızlar test yaparken 2. Çizgi görünür oldu ama sonra kayboldu, o an heyecanlandım ikinci çizgi de çıkacak diye ama sonra gitti. Işıkta bakınca varla yok arası bir çizgi vardı ama renksizdi. Regli gecikti hep gecikir zaten ama bilemedim ya. Test yaparken 2. Çizgi her durumda görünür olur mu ki kafam karıştı

Back
X