Hamilelike Ne yemeli? Ne yememeli?

Minidefnem

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2013
608
276
Merhaba taze hamişler

biz taze hamişler olarak bu güzel süreci en sağlıklı şekilde atlatmak hepimizin hedefi.

Peki bu süreçte yavrularımız için ne yersek yada neleri yememeye dikkat edersek en sağlıklısını yapmış oluruz.

Herşey bebişlerimiz için, hadi bakalım güzel paylaşımlarımız olsun

Canım 2 haftalik nasıl belli oluyor. Değerin kaç ?

Canım 2 haftalik nasıl belli oluyor. Değerin kaç ?
Cnm herkes bu soruyo soruyo :) son adet tarihim aslında 12.12.2014 fakat geçen hafta doktora gittim onca vakit geçmesine rağmen doktor 1 hafta 10 gün ancaktr dedi, kese de oluşmamış tabi. Sanıyorum geç döllenme dedikleri bu olsa gerek

Kızlar şuan 2.gebeliği dort gözle bekliyorum fakat henuz gebe degilim ilk gebeligimde yediklerime çok dikkat etmiştim özelliklede hafta hafta gelisen organlarini takip edip ona gore davranmıştim.cokda faydasini gordum siyah zeytin ve ceviz beyin gelişimi için çok faydalı mesela..her hafta düzenli balık yemenizi öneririm

maşallah canım benimde reglime 2 gün var. kan testim 46.08 çıktı. cuma bir daha vereceğim daha doktora gitmedim bakalım

mayonez zararlıymış mesela canım onu bilmiyordum yeni öğrendim :) çiğ et salam sosis tam pişmemiş yumurta zararlıymış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…