Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar 30.haftamdayım kasılmadan dolayı erken doğum riskim var doktoruma soramadım masturbasyon ve oral seksle boşalabilir miyim sizler denediniz mi dayanamicam çünkü
Kızlar 30.haftamdayım kasılmadan dolayı erken doğum riskim var doktoruma soramadım masturbasyon ve oral seksle boşalabilir miyim sizler denediniz mi dayanamicam çünkü
Erken doğum riski,kesenin aşağı inmesi,bebeğin pozisyonu,bebeğin kilosu eğer ilişkiye engelse mastürbasyon da riskli. Doktor ilişkiyi yasakladığı da zaten hepsi yasaklanıyor. Vajinaya herhangi bir baskı bebeğe zararlı bu durumlarda.
Erken doğum riski,kesenin aşağı inmesi,bebeğin pozisyonu,bebeğin kilosu eğer ilişkiye engelse mastürbasyon da riskli. Doktor ilişkiyi yasakladığı da zaten hepsi yasaklanıyor. Vajinaya herhangi bir baskı bebeğe zararlı bu durumlarda.
Ay hamile değilim ama bu duruma çok şaşırdım. Ben ilişkiye giremeyen herkes masturbasyon yapıyor sanıyordum Ben yeter ki hamile kalayım 9 ay rahibe gibi takılabilirim
Ay hamile değilim ama bu duruma çok şaşırdım. Ben ilişkiye giremeyen herkes masturbasyon yapıyor sanıyordum Ben yeter ki hamile kalayım 9 ay rahibe gibi takılabilirim
Bazı durumlarda hamilelik başlangıcından itibaren ilişki, mastürbasyon yasaklanıyor. Ama bazı kadınlar doğuma kadar ilişkiye girebilir. Bu riskle alakalı ve doktor zaten ilişki yasak dediği an bitmiştir.
Riskli durumlarda doktorun ilişkiyi yasaklama sebebi zaten kasılma/orgazm olmamanız için. Yani ben riskli gebelik geçirmediğim halde ilk 3 ay yapmadım şuan bile hafta da 1 çoğu zaman o bile olmuyor. Az kalmış doğuma zaten biraz daha dayanın, bebeğinizden daha önemli değil tatmin olmamanız.
Canım her ne şekilde olursa olsun orgazm olduğun anda vajinayla birlikte rahmin de kasılır dolayısıyla şuanda boşalman, orgazm olman yasak zor bir durum sabret 37. Haftadan sonra rahatsın zaten