Hamilelikde masturbasyon yapanlar

Herseyolunda

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2020
138
53
Kızlar 30.haftamdayım kasılmadan dolayı erken doğum riskim var doktoruma soramadım masturbasyon ve oral seksle boşalabilir miyim sizler denediniz mi dayanamicam çünkü

Erken doğum riski,kesenin aşağı inmesi,bebeğin pozisyonu,bebeğin kilosu eğer ilişkiye engelse mastürbasyon da riskli.
Doktor ilişkiyi yasakladığı da zaten hepsi yasaklanıyor.
Vajinaya herhangi bir baskı bebeğe zararlı bu durumlarda.

Erken doğum riskiniz olmasaydı sorun olmazdi orgazm ama şu an riskli diye düşündüm sizin için maalesef 😐

Erken doğum riski,kesenin aşağı inmesi,bebeğin pozisyonu,bebeğin kilosu eğer ilişkiye engelse mastürbasyon da riskli.
Doktor ilişkiyi yasakladığı da zaten hepsi yasaklanıyor.
Vajinaya herhangi bir baskı bebeğe zararlı bu durumlarda.
Ay hamile değilim ama bu duruma çok şaşırdım. Ben ilişkiye giremeyen herkes masturbasyon yapıyor sanıyordum 🤭
Ben yeter ki hamile kalayım 😫 9 ay rahibe gibi takılabilirim 😍

Kızlar 30.haftamdayım kasılmadan dolayı erken doğum riskim var doktoruma soramadım masturbasyon ve oral seksle boşalabilir miyim sizler denediniz mi dayanamicam çünkü
Onları bırak goguslerle uğraşmak bile doğumu baslatan sebeplerden gel gör ki onlara göre daha masum üstelik erken doğum riskiniz varmış 🙂

Ay hamile değilim ama bu duruma çok şaşırdım. Ben ilişkiye giremeyen herkes masturbasyon yapıyor sanıyordum 🤭
Ben yeter ki hamile kalayım 😫 9 ay rahibe gibi takılabilirim 😍
Bazı durumlarda hamilelik başlangıcından itibaren ilişki, mastürbasyon yasaklanıyor.
Ama bazı kadınlar doğuma kadar ilişkiye girebilir.
Bu riskle alakalı ve doktor zaten ilişki yasak dediği an bitmiştir.

Riskli durumlarda doktorun ilişkiyi yasaklama sebebi zaten kasılma/orgazm olmamanız için. Yani ben riskli gebelik geçirmediğim halde ilk 3 ay yapmadım şuan bile hafta da 1 çoğu zaman o bile olmuyor. Az kalmış doğuma zaten biraz daha dayanın, bebeğinizden daha önemli değil tatmin olmamanız.

Son düzenleme:
Canım her ne şekilde olursa olsun orgazm olduğun anda vajinayla birlikte rahmin de kasılır dolayısıyla şuanda boşalman, orgazm olman yasak🙁 zor bir durum sabret 37. Haftadan sonra rahatsın zaten

X