Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mermerabalr 2. Gebelik düşündünüz mü acaba tekrar rastladnzmı bu hastalga ?Merhabalar ben ilk hamileliğimde kemik iliği ödemi diye bir rahatsizlik yaşadım. Tekrar hamilelik düşünüyorum... acaba bu rahatsizligi yasayan var mi? Diger hamileliklerde tekrarliyor mu? Çünkü çok acı vermişti. . Teşekkürler
Yani 2 hamileliginizde bu rahatszlgı yaşamadınız degilmi... Benim 25. Haftamda geldi başıma ve felç oldum diyebilirim doğumla beraber 6 ay da toparladım kendimi 2. Gebelik gibi bi dueum düşünmüyorum es kaza olursada Rabbim nasıp etmesin yine öyle olurum die cok korkyrmMerhaba 2. Bebeğim 16 aylık oldu bile
Ama bu rahatsızlık gebeliğin 37 haftasından sonra gözüküyormuş ben erken doğum yaptim 35. Haftada şeker rahatsızlığım vardı doğum erken olunca rastalanmadim..
Sen kısa sürede atlatmışsın ben 6 ay gibi bi sürede ve hala ara ara yoklar kemiğim sızlar yaniYok yaşamadım. Ama toplam 2 ayda atlatmıştım çünkü bu rahatsızlık iltihabı bir durum. Doğumla beraber benim hızla yükseldi dr lara gittik once siyatik dediler doğumla geçer dediler ama geçmediği gibi artı yürüyemiyordum bebeğime bakamıyordum ilaç da kullanamadığım için alternatif olarak yüksek doz omega 3 kullandım günde 4 kapsül çörek otu tableti kullandım ve bromelian kullandım ve ben 2 y gibi bir süre de tamamen gormemeise döndüm. Kullandigim ürünler süt ile beraber bebeğe geçse de önemli değil hatta bilakis faydasına olan takviyelerdi. 2. Bebekte çok araştırdım genelde araştırmalar nedensiz 37. Hafta ile başlar 1 yıla kadar devam eder diyordu. Benim diyabetim olunca erken doğum.yaptim çok şükür yaşamadım. Ama herşeye rağmen bu miniklere değer 2. Çiyi yinede düşün derim :)
Ve cok zor bi durum hastalk gercktn sana neyden kaynaklanıyo fln ddlr peki canımSen kısa sürede atlatmışsın ben 6 ay gibi bi sürede ve hala ara ara yoklar kemiğim sızlar yani
Ha bide doğumunu nasıl yaptın ben yürüyemwdgm için agrılarım siddetli oldgu için sezeryan olmştm ve sebebsiz bi şekilde erken dogum oldu benimVe cok zor bi durum hastalk gercktn sana neyden kaynaklanıyo fln ddlr peki canım
Evet anladım canım benim inşaAllah bir daha bu rahatszlkla karşılaşmayızNormal doğum yaptim. Dr sezeryan dedi ama ben kabul etmedim. Nedeni belirsizmis bununla ilgili araştırma yapmış bir profesöre mail attım oda nedeni belirsiz diğer doğumlarda çıkacak diye bir garantisi yok dedi. Ben diyetisyenim eşim eczacı dr ilaç veremedi yeni doğum yapıp emzirdigim için bizde eşimle anti-inflamatuar ne varsa kullandık omega 3 çörek otu bromelian gibi onun için benim rahatsızlığım iki ayda bitti yoksa 6 ay sürer demisti dr bu kullandigim takviyelerinde bebeğe zararı olmadığı gibi faydalı bile
Hayırlısı ama inan hiç istemiyorum annemde benimle 6 ay boyunca kahroldu cunku o bana baktı ve muhtac olmak kadar kötü bişey yokAminnn. Ben yeni sene son bi bebek dha düşünüyorum çünkü inanılmaz özel bir duygu tavsiye ederim:)
inşaAllah hakkınızda hayırlısı ne ise o olur iki kardeş anlaşmaları cok guzel. Zaten insanın kardeşi olması inanlmaz bi duygu2 kardeş olunca okadar guzel ki abisi kardeşi ile oynarken sürekli annecim kardeşim iyi ki doğmuş diyor hatta eğer allahimiz karar verdiyse bizde dua edersek bir kardeşimiz daha olur mirza da abi olsun diyor..
1 ay benim de annem dönüşümlü olarak kardeşim kaldı. Ama ben sonrasında yalnız kaldım.mecburen o daha kötü eşim sabahtan su yiyecek biseyler koyuyordu basucuma bebeğinde malzemelri yanında geri kalan süreci böyle tamamladım.ama ona rağmen cesaret ettim çünkü yalnız çocuk ailenin yaptığı büyük bir bencillik ona karşı. Sen yine bi daha düşün:)
Bu durumu tamamen atlatan varmi cunku ben hamilelikte ve hamilelikten sonra halada atlatamadim cok agri verici