Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
canim normalde bu haftalarda bile ogrenenler varr o doktor tecrubesine ve bebegin pozisyonuna bagli ben bes ayligim halaa bilmiyorum daha dogrusu gitmedimm eger erkekse 12 hyaftada dyorlar ama kiz sa birazdaha yaniltiyorr saglikla gelsin insallah canim gonlunden ne geciyorsa o olsun
canım ben 11+3 de ikili test için gittiğimde doktorum erkek galiba dedi.. biz bile bi çıkıntı gördük.. ama kesin emin olmak için 2 hafta falan beklememiz lazım demişti.. ben ayın 22 sinde 3 lü teste giricem.. orda kesin emin olurum heralde..
benim altıncı ayda belli olmuştu inatçı kızım bacaklarını çapraz yapmış oturuyodu ve açmıyodu doktorum omu inatçı bizmi diye her hafta gel dedi 4. aydan sonra her hafta gidiyodum. sırf bu yüzden sanki biliyomuş gibi o kadar hareket eden çocuk birden duruveriyodu. neyse ki 6. ayda ancak öğrendik :))
oohohoooo ben dr a gittigimde 16+5 haftaliktim dr daha belli olmaz dedi burdaki dr lar biraz gec söyluyorlar galiba...ama 20 agustosta 19+5 olacagim o zaman dra gidecegim insallah belli olur....canim sen de 16.haftada falan ogrenirsin o zaman belli olur diyorlar turkiyede...
canım bazıları 12. haftada öğrenebiliyoken bazıları 20. haftada öğreniyo ben 16da aynı gün iki doktora gittim ikiside çıkıntısı yok kız gibi dedi iki doktor da aynısını söyleyince heralde kız dedik ama 20. haftada gittiğimde doktor %200 erkek kesin erkek dedi sonraki ultrasonlar ve hatta 4 boyutluda da erkek çıktı hatta eşimle net bir şekilde gördük pipiyi:)) kesin sonuç için biraz daha sık dişini seni anlıyorum bende meraktan ölüyodum öğrenene kadar ama hiç bi farkı yok sağlıklı olsun yeter:)
canım bende senin gibi bebişim cinsiyetini çok merak ediyordum.ama oğluşum 20.haftaya kadar göstermedi. hatta biz kız olacak diye düşündük o yüzden, yani bebişin pozisyonuna bağlı birazda.