• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamilelik..

wesedde

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
merhaba arkadaşlar ben 6 aylık ayliyim ilk 5 ay eşim doğal yollar ile korundu .. şuanda bebek istiyoruz şubat ayının 14 dünden itibaren korunmayı bıraktık geçen ay adetim 4 gün gecikti ve test yaptığımda negatifti daha sonra 5. gün adet gördüm. 23 mart yumurtlama günümdü ve ilişki oldu 25 martta aynı şekilde şuan miyde buantısı çekiyorum acaba ne zaman test yapmalıyım bebek kaç günde oluşur hiç bir bilgiye sahip değilim sabahtan bri araştırma yapıyorum ama net bir şey öğrenemedim bana yardımcı olurmusunuz lütfen ?

Adetn herzamn mi gecikir canm.? Adetn br gün geçmeden test yapma bnce. Yumurtlama ile döllendigi desek döllenen yumurta 1 haftada ancak rahme gelir 1 2 günde yerleş ti desek beta hgc yükselmeye başlar 10gun sonra kanda çıkar ama idrara 1 2 gün sonra gecer yani adete kadr beklemen gerek test için. Anlatabildm mi bilmiyorum

Adetn herzamn mi gecikir canm.? Adetn br gün geçmeden test yapma bnce. Yumurtlama ile döllendigi desek döllenen yumurta 1 haftada ancak rahme gelir 1 2 günde yerleş ti desek beta hgc yükselmeye başlar 10gun sonra kanda çıkar ama idrara 1 2 gün sonra gecer yani adete kadr beklemen gerek test için. Anlatabildm mi bilmiyorum
yok adetim sürekli gecikmez zaten beklicem adete kadar aslında benim öğrenmek istediğim kaç günde olşurdu ama sizin söylediğinize göre 2 haftada hamilelik oluşuyor umarım doğru anladım ?

sen hamilesin sanırım :)

yok adetim sürekli gecikmez zaten beklicem adete kadar aslında benim öğrenmek istediğim kaç günde olşurdu ama sizin söylediğinize göre 2 haftada hamilelik oluşuyor umarım doğru anladım ?
10 ve 14 gün arası sürüyor diyor doktorlar canm ama bak br resm ataym sna biraz daha anlarsn.

Eklentiler

• dollenme-asamalari.jpg
    dollenme-asamalari.jpg
    45,7 KB · Görüntüleme: 61
sen hamilesin sanırım :)
Evet çok şükür. Bak resimde 8 9 gün yerleşme başlıyor olarak gosteriyo ondn sonra yerlesiyo işte kandada idrardada çıkar :) inslh br an önce nasip olur rabbim aratmasn. 2 buck sene bekledk 2 tane düşuk yasadm bu 3. Artk inslh bu sağlıklı devam eder :)

Evet çok şükür. Bak resimde 8 9 gün yerleşme başlıyor olarak gosteriyo ondn sonra yerlesiyo işte kandada idrardada çıkar :) inslh br an önce nasip olur rabbim aratmasn. 2 buck sene bekledk 2 tane düşuk yasadm bu 3. Artk inslh bu sağlıklı devam eder :)
ayyy inşallah güzel dileklerin için teşekkür ederim inşallah seninde bebeğin salıkla buyur ve allah kucağına almayı nasıp eder

evet anladım zaten benim adetime normal şartlarda 12 gün var bu süre zarfında bebek luşabilir adetimde de gecikme olabilir değilmi bu konularda inanılmaz cahilim
İnslh çok tecrübe edilmeden bebeğini kucağına alirsn çok bilmek de iyi değil valla ;) kendimden biliyorum okudukça bildikce stres artıyor nasılsa. :) Aynen canm suan dollendiyse yumurtan yolculuk yapıyor yumurtalıklarda rahime doğru yuvarlana yuvarlana gidiyor bu arada da bölünüyor :) ama sn hc birini hissetmiyorsun o kadr küçük. Br canlıdr ki şuanda ;)

İnslh çok tecrübe edilmeden bebeğini kucağına alirsn çok bilmek de iyi değil valla :KK66: kendimden biliyorum okudukça bildikce stres artıyor nasılsa. :) Aynen canm suan dollendiyse yumurtan yolculuk yapıyor yumurtalıklarda rahime doğru yuvarlana yuvarlana gidiyor bu arada da bölünüyor :) ama sn hc birini hissetmiyorsun o kadr küçük. Br canlıdr ki şuanda :KK66:
inşallah vardır biz normalde 1 sene çocuk yapmayalım dedik eşimin bir arkadaşı var 2 yıllık evliler ve evlendikleri günden beri korunmuyorlar çocukları olmuyor eşim maddi açıdan bekliyelim düzene girelim yaparız derdi hep ama arkadaşını görüce bir korku düştü içine ve kediliğinden stemeye başladı ben sabah sabırsızlandım test yaptım dedim acaba gecen aydan tutmuşturd ben üstünemi adet görmüşün diye ama malesefki negatif çıktı miydem bulanıyor halsizim 3 gündür esimde sen hamilesin deyip duruyor negatifi görünce üzüldüm ben hissediyorum diyor olmazsa çok üzülürüm ama ben

inşallah vardır biz normalde 1 sene çocuk yapmayalım dedik eşimin bir arkadaşı var 2 yıllık evliler ve evlendikleri günden beri korunmuyorlar çocukları olmuyor eşim maddi açıdan bekliyelim düzene girelim yaparız derdi hep ama arkadaşını görüce bir korku düştü içine ve kediliğinden stemeye başladı ben sabah sabırsızlandım test yaptım dedim acaba gecen aydan tutmuşturd ben üstünemi adet görmüşün diye ama malesefki negatif çıktı miydem bulanıyor halsizim 3 gündür esimde sen hamilesin deyip duruyor negatifi görünce üzüldüm ben hissediyorum diyor olmazsa çok üzülürüm ama ben
Olur inslh canm anlıyorum endisenizi etraftn etkileniyor insan daha 2. Ayiniz olur inslh br sorun yoktur Allah kimseye gostermesin boyle brseyi senelerce hasretle bekleyenler var umarm siz beklemezsiniz. Ustune görme çok az olur akıntı şeklinde adet gbi olmaz az az kahve ve pembe akıntı gelir oyle olursa suphelen ama normal adet görüp hamile olanda var ama bu çok nadirr :)

Olur inslh canm anlıyorum endisenizi etraftn etkileniyor insan daha 2. Ayiniz olur inslh br sorun yoktur Allah kimseye gostermesin boyle brseyi senelerce hasretle bekleyenler var umarm siz beklemezsiniz. Ustune görme çok az olur akıntı şeklinde adet gbi olmaz az az kahve ve pembe akıntı gelir oyle olursa suphelen ama normal adet görüp hamile olanda var ama bu çok nadirr :)
test yaptım sabah olsaydı illaki çıkardı 1 ay geçti üstünden çünkü allah kımseyi sınamasın yarabbim kimsenin kucağı boş kalmasın :)

Eczanelerde erken gebelik testleri var dijital olanları adet olmadan 1 2 gün öncesinde bile sonuç verebiliyor deneyebilirsin..

Eczanelerde erken gebelik testleri var dijital olanları adet olmadan 1 2 gün öncesinde bile sonuç verebiliyor deneyebilirsin..
sanırım bu ayda hamile kalamayacağım .. cuma günü idrarimdan kan geldi e doktora gittim enfeksiyon çıktı idrar yollarımda doktor ulturasyonla baktı e gebelik yok dedi adetime daha 9 gün ar gittiğimde 12 gün vardı sizce tutmuş olsa bile çıkarmıydı

evet anladım zaten benim adetime normal şartlarda 12 gün var bu süre zarfında bebek luşabilir adetimde de gecikme olabilir değilmi bu konularda inanılmaz cahilim

Herkesin yumurtlama tarihi aynı değildir. Ancak gene de tahmini yumurtlama günü vs gösteren uygulamalardan birini indirebilir, buradan hangi günlerde hamile kalma şansınızın daha yüksek olacağını görebilirsiniz. 23 martı ultrasonla vs mi öğrendiniz yoksa tahmini mi?

Adetiniz gecikene kadar test yapmamanız, geciktiinde test yapmanız daha sağlıklı. İlişkiden( gerekli ortam şartları oluşursa) 3-4 sonrasına kadar spermler yaşayabiliyor vücutta. O yüzden gün aşırı ilişkiye girmek önemli. Adet olana kadar devam yani. :)

Herkesin yumurtlama tarihi aynı değildir. Ancak gene de tahmini yumurtlama günü vs gösteren uygulamalardan birini indirebilir, buradan hangi günlerde hamile kalma şansınızın daha yüksek olacağını görebilirsiniz. 23 martı ultrasonla vs mi öğrendiniz yoksa tahmini mi?

Adetiniz gecikene kadar test yapmamanız, geciktiinde test yapmanız daha sağlıklı. İlişkiden( gerekli ortam şartları oluşursa) 3-4 sonrasına kadar spermler yaşayabiliyor vücutta. O yüzden gün aşırı ilişkiye girmek önemli. Adet olana kadar devam yani. :)
ben hesapladım yumurtlama günümü ama yanlış hesaplamıstım daha sonra burda tekrar hesaplandığı gün benim yumrtlama günümdü ilişki oldu ilişki olduğun da salı günüydü cuma günü idrarımda yanma ve kan kendi dr ye gittik doktor enfeksiyon var dedi ve ulturasyonla baktı yumurtalıklarda sıkıntı yok dedi daha sonra ilaç yazdı ama hamilelik yok dedi doktora gittiğimde adetime 12 gün vardı hamile değilim saırım ve dun birşey öğrendim eşimin ailesinde erkeklerde çocuk olmuyormuş hemen hemen butun kuzenlerde amcalarda kendi babası bile 5 yıl çocuk sahibi olmamışlar kayınbabam ameliyat olmuş kaynanam bana hiç bunlardan bahsetmedi ben başka birinden öğrendim aileden ve sürekli erken korunun diyor art niyet arıyorum ben çunku aramız pek iyi değil ve korkuyorum bizde de sıkıntı olursa diye :(

ben hesapladım yumurtlama günümü ama yanlış hesaplamıstım daha sonra burda tekrar hesaplandığı gün benim yumrtlama günümdü ilişki oldu ilişki olduğun da salı günüydü cuma günü idrarımda yanma ve kan kendi dr ye gittik doktor enfeksiyon var dedi ve ulturasyonla baktı yumurtalıklarda sıkıntı yok dedi daha sonra ilaç yazdı ama hamilelik yok dedi doktora gittiğimde adetime 12 gün vardı hamile değilim saırım ve dun birşey öğrendim eşimin ailesinde erkeklerde çocuk olmuyormuş hemen hemen butun kuzenlerde amcalarda kendi babası bile 5 yıl çocuk sahibi olmamışlar kayınbabam ameliyat olmuş kaynanam bana hiç bunlardan bahsetmedi ben başka birinden öğrendim aileden ve sürekli erken korunun diyor art niyet arıyorum ben çunku aramız pek iyi değil ve korkuyorum bizde de sıkıntı olursa diye :KK43:

Yani ilişkiden üç gün sonra mı doktora gittiniz? Eğer öyleyse hamilelik olsa bile gözükmez ki zaten daha hamilelik olmaz, olma ihtimali olur sadece. Eğer öyle bir korkunuz varsa eşiniz doktora gitsin, tüm kontrollerini yaptırsın. Bir sıkıntı varsa tedavi olursunuz erkenden. Ama bildiğim kadarıyla genetik değil çocuk sahibi olamamak.

Yani ilişkiden üç gün sonra mı doktora gittiniz? Eğer öyleyse hamilelik olsa bile gözükmez ki zaten daha hamilelik olmaz, olma ihtimali olur sadece. Eğer öyle bir korkunuz varsa eşiniz doktora gitsin, tüm kontrollerini yaptırsın. Bir sıkıntı varsa tedavi olursunuz erkenden. Ama bildiğim kadarıyla genetik değil çocuk sahibi olamamak.
yani genetik olma ihtimali yokmudur tahmini diyorsunuz

Back
X