• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik

_yesilgoz92

Üye
Kayıtlı Üye
1 Mart 2017
8
3
6
32
selam kizlar bi sorum var.. adet olupda sonradan hamile oldugunu ögrenen varmi? Bende hamilelik beklerken adet oldugumu ögrendim. Suan 4. gün adetimin ama migdem bulaniyor ama kusma yok.. migdem yaniyor..kasiklarm agriyor.. belim agriyor Acaba dedim.. tabi bi test yapmak lazim bide sizden ögreniym dedm

Kanama damla damla, az ve pembemsiyse olabilir. Ama yogun akintiniz varsa olmaz bence.
Ben de hamile olabilirim diyordum pembe kanama geldi. Heveslendim. Sonra kanama devam etti malesef adet oldum :kızgın:

selam kizlar bi sorum var.. adet olupda sonradan hamile oldugunu ögrenen varmi? Bende hamilelik beklerken adet oldugumu ögrendim. Suan 4. gün adetimin ama migdem bulaniyor ama kusma yok.. migdem yaniyor..kasiklarm agriyor.. belim agriyor Acaba dedim.. tabi bi test yapmak lazim bide sizden ögreniym dedm
Olabilir ve öyle oldum tabiki tam brlli değil. 20 mart adet oldum 24 nisanda adet oldum tabi.ki kanamam hiç kesilmedi 14 gunumdeyim azar azar kahve renkli iç çamaşırım kirleniyor halsizlikle acile gittim. Dr anlatım hcg testi yapıldı ve şok. Oldim 1355 kanda çıktı 24 nisanda adet oldum nasıl olabilir dedim mart ayında da 1 ay boyunca doğum kont hapı kullandım mart kaldın diyor Dr ama mart kalamam diyorum tabi ki keseyi göremediler bugünde hcg testi yapıldı 1875 oldu az yükseldi geç döllenme. Olabilir diyorlar

Benim bir arkadaşımında gününde kanaması olmuş yani adet oluyorum sanmış ama hamileymiş ve düşük riski için doktor ilaç vermiş.. herşey olabiliyor dikkat edip dr a danısmak lazım

Back