- 17 Ağustos 2016
- 21
- 3
- 1
- 32
- Konu Sahibi Bernassss1
Kizlar ilk hamilelik belirtiniz neydi ?? adet disinda ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya cok ozel ama o akinti bendede var ama sanki hep oluyordu normal akintilar acaba oylemi diyorumAdet oncesi hic normalde olmayan beyaz bi akinti
tansiyonum sürekli oynuyordu baş dönmem vardı ama öğrendiğim gibi hepsi geçti çok şükürKizlar ilk hamilelik belirtiniz neydi ?? adet disinda ?
ya benim hala gitmedi göğüs ağrım acaba gebelik sonuna kadar böyle devammı edicek ? senin devam ediyormu ?Göğüs agrisindan anlamistim,
normalde adete bir hafta kala başlar üç gün öncesinden göğüs agrilarim azalırdi
bu sefer hiç gitmedi uykuda bile şiddetli göğüs ağrısı çektim özelliklede yan taraflarim
ya benim hala gitmedi göğüs ağrım acaba gebelik sonuna kadar böyle devammı edicek ? senin devam ediyormu ?
iyi bari demek zamanla geçicek :)Evet canim yedi haftalik hamileyim yeni yeni azalmaya başladı ama ilk zamanlar cok siddetliydi
iyi bari demek zamanla geçicek :)
gerçi bu minnaklar için herşeye katlanılırAynen geciyomus şükür ya:)
gerçi bu minnaklar için herşeye katlanılır
Adet oncesi olmazdi o kadar.Normalde adet gelecekken dikkatimi cekecek kadar bi akinti geliyoduYa cok ozel ama o akinti bendede var ama sanki hep oluyordu normal akintilar acaba oylemi diyorum