• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik :)

Adet bekirtilerim vardı kasik agrisi yani adet sancisi gelip giden şiddetli meme ucu ve meme hassasiyeti yaşadım başkada bişey yoktu

Yataktan kalkamayacak kadar çok adet sancım vardı inanılmaz uykusuzluk çektim yatak odasından çıkt8m salonda yattım beyaz akıntı vardı

Gogus uclarimda feci bir hassasiyet, adet olacakmisim gibi kasik agrisi,gunde iki saat uykuyla zipkin gibi gezen ben 20 saat uyusam doymuyordum parmagimi kaldiracak halim bile yoktu. Ben zerre kadar suphelenmedim de esim fark etmis:)

Benim midem kaynıyor yanıyordu deli gibi ve bizim evin ordaki durağın bütün taksilerine kusmuştum taksiciler karar vermişti benim hamile olduğuma

Göğüs agrisindan anlamistim,
normalde adete bir hafta kala başlar üç gün öncesinden göğüs agrilarim azalırdi
bu sefer hiç gitmedi uykuda bile şiddetli göğüs ağrısı çektim özelliklede yan taraflarim

Göğüs agrisindan anlamistim,
normalde adete bir hafta kala başlar üç gün öncesinden göğüs agrilarim azalırdi
bu sefer hiç gitmedi uykuda bile şiddetli göğüs ağrısı çektim özelliklede yan taraflarim
ya benim hala gitmedi göğüs ağrım acaba gebelik sonuna kadar böyle devammı edicek ? senin devam ediyormu ?

Back