- 6 Mart 2016
- 22
- 2
- 1
- 29
- Konu Sahibi dilaradilara34
-
cnm eger az ıse kanaman yerlesme kanaması olabılır cok mu pekı yogunAdetime altı gun var dun antidepresan ılaclarimin tamamını aldım bugun kasık agrım ve kanamam var adet one gelmiş olabilirmi
Şubat ayında da benim öyle oldu ilaç kullanmadığım halde 6 gün erken geldi, normalde 3 gün önce gelir genelde mart ayında da 3 gün geç geldi bence bu hava döngüsünden , stresten kaynaklanıyor , bisey olmaz merak etmeAdetime altı gun var dun antidepresan ılaclarimin tamamını aldım bugun kasık agrım ve kanamam var adet one gelmiş olabilirmi
hos geldın cnm oncelıkle cnm yaptırma smdı bence bnde cok yasadım stresten de gecıkebılıolar ama belırtılerın hamılelegı gosterıo ıns olesındır :) hamııssndır :) bu adet agrılarıyla hamıleleık agrıları karısabılıo adet olmayabılırsın yanı kendıne dkkat etb :)merhaba bende aranıza yeni katıldım adetim beş gün gecikti ben nomalde 25-27 günde bir adet olurum hiç gecikme olmaz
ama 5 gündür adet oluyormuşusum sancım var açık renk akıntım var test yapmak için erken diye düünüyorum bir taraftan da pozitif çıkmasını çok istiyorum
cnm cok uzuldumSlm kizlar bn 9 haftalik gebeyim ama gittigim doktor bebegin gozukmedigini soyledi be kalpatisinin oladigini dis gebelik olabilecegini soyledi sizce dis gebelik oldugunu nasl ogrene bilirim doktora da guvenemedim bska bi dokdoradaha gidiyim mi ?
Slm kizlar bn 9 haftalik gebeyim ama gittigim doktor bebegin gozukmedigini soyledi be kalpatisinin oladigini dis gebelik olabilecegini soyledi sizce dis gebelik oldugunu nasl ogrene bilirim doktora da guvenemedim bska bi dokdoradaha gidiyim mi ?
teşekkür ederim dayanamayıp test yaptım bişey çıkmadı ama hala adet te olmadım 7gün gecikme bekliyorum bakalımmerhaba bende aranıza yeni katıldım adetim beş gün gecikti ben nomalde 25-27 günde bir adet olurum hiç gecikme olmaz
ama 5 gündür adet oluyormuşusum sancım var açık renk akıntım var test yapmak için erken diye düünüyorum bir taraftan da pozitif çıkmasını çok istiyorum
Canim gonderdigin testler sanırım silik çıkmış çünkü görünmüyor bakınca . Bende sana benzer bir durum yaşıyorum evde 5 kez test yaptım pozitif çıktı kan testinde değer biraz varken 2 gün sonra düştü adet günümü bekliyorummerhaba arkadaslar sımdıden tsk ederm uzun olacak ama ne olur yardım edın ben adetıme 1 gun kala aksamdan ılk testımı yaptım once cok cok gorunmeyecek kadar sılıktı sonra 20 25 dk ıcınde daha da belırgınlestı bu cızgı,adetım 2 gun gectıkten sonra sabah ac karnına ıdrar testımın 2.sını yaptım 2 numaralı resimde de görüldüğü gibi beyaz çizgi belirdi yaklaşık 20 dk sonra kırmızılık oluşmaya başladı ve asıl sorum şu:bugun adetımın gecmesının 4.gunu kan testı yaptırmaya karar verdım ve bugun sabah kan testı yaptırdım durum negatıff(( doktor bana yok gebelık dedı degerımı sordum bana 0 deyıp gnderdı her 2 testımde mı yanlıs ve 1 hafta sonra gel adet olmassan belkı kucuktur kana gecmemıs olabılır dedı eve geldım ve yaptıgım testlerden degılde eczaneden degısık bır marka aldım ve tekrar yaptım durum cok cok sılık olan bır cızgı var gibi boyle bıse olabılır mı bbgn cok kucukse olur dıolar..lutfen yardımcı olun arkadaslar
sızden de bılgı almak ıstıyorum smdıden cok tsk ederm
CANIM NE YAPTIN MERAK ETTİM YA BEN COK KOTU DURUMDAYIM EVDE TEST YAPTIM 2 KERE POZITIF ADET GORDUM DR RANDEVU ALMISTIM GELİNCE GITMEYEYIM GELDİ DEDIM.ESİMDE BIRDAHA YAP TEST DEDI YAPTIM YINE 3. TEST POZİTİF SEVİNİRKEN DR GITTIM KANDADA CIKTI GEBELIK. DEGERIM 130 DU AMA ADETTE BIR KESILIP BIR DEVAM EDIYOR 5 .GUN HALA DAMLA DAMLA GELİYOR 2 GUN SONRA FARKLI BIR YERDE YAPTIRDIM 195. E YUKSELMIS ACABA KİMYASAL GEBELIKMI BU YASADIĞIM.YARIN YINE VERCEM ARTIP ARTMADIGINA BAKILCAK.Slm kizlar bn 9 haftalik gebeyim ama gittigim doktor bebegin gozukmedigini soyledi be kalpatisinin oladigini dis gebelik olabilecegini soyledi sizce dis gebelik oldugunu nasl ogrene bilirim doktora da guvenemedim bska bi dokdoradaha gidiyim mi ?
bence başka doktora da git her doktor bir olmuyorSlm kizlar bn 9 haftalik gebeyim ama gittigim doktor bebegin gozukmedigini soyledi be kalpatisinin oladigini dis gebelik olabilecegini soyledi sizce dis gebelik oldugunu nasl ogrene bilirim doktora da guvenemedim bska bi dokdoradaha gidiyim mi ?
Merhaba benimde 1 bucuk haftadir kasik agrilarim var bacaklarima falan vuruyor.adetime 2 hafta kusur var. Hamilelik belirtilerini.yazarmisinMerhaba kızlar ben yeni katildim araniza ☺ bisey sormak istiyorum ya benim 1 haftadır cok kasık aģrilarım var bugun 29.gün ben 31-33 gunde bir adet oluyorum bazrn daha erken 1 yildir korunmuyoruz acaba hamilelik varmidir boyle.kasık agrisi cekipte hamile oldugunu oğrenen varmi sanki kasıklarimda biseyler geriliyor gibi nolur biseyler deyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?