• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik

Mihrace61

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
1
Arkadaşlar merhaba. Ben uzun süredir sizleri sadece okuyordum ama kısmet aranıza katıldım artık. Ben oldukça evhamlı bir insanım. Sizin deneyimleriniz ve görüşlerinizi oldukça önemli.

Aralık ayında korunmalı olarak ilişki yaşadık birkaç defa. Aynı ay(Aralık ayında) regl günüm 3-4 gün öne geldi, adet gördüm. Bu bana normal gelmedi, ilişkiden tam 1 ay sonra Beta HCG testi yaptırdım, sonuç 0,3 çıktı. Üstüne ocak ayında yine adet gördüm. Fakat şubat ayında adet görmedim, 2 hafta gecikmeli olarak mart ayında adet gördüm. Ama gördüğüm adet 2. günün öğlenine kadar normal denebilecek yoğunlukta oldu. Seyreden günlerde az az, kahverengi kanamam oldu.

Yahu 3 kere adet görmüşsün, ilişkiden bir ay sonra beta hcg yapmışsın neye evham yapıyorsun diyebilirsiniz fakat arkadaşlarım ben "üstüne görme mi oldu acaba?" diye korkutuyor. İnternette okudum, inssan kendini sokuyormuş böyle psikolojik hallere. Sizce psikolojik bir durum mu, yoksa hamile olm ihtimalim var mı? Göğüslerim olduğundan daha büyük geliyor bana artık kendimi nasıl inandırdıysam. Bu konuda oldukça bilgisizim, cevaplarınız için şimdiden çok teşekkürler.

kesinlikle psikolojik
hamile değilsin

Bence psikolojik.uç ay olmuş hamileyken zaten testte çıkar git eczaneden bi test al sonucu gorde kurtul bu psikolojiden.daha fazla yıpratma kendini

Çok teşekkür ederim arkadaşlar. Umarım dediğiniz gibidir... Testi tekrarlamaya da korkuyorum ama sanırım içimi bir tek o rahatlatacak.

Kızlar konuyu üste çıkarmak yasak mı bilmiyorum ama sizin de fikirlerinizi öğrenebilir miyim:(

Back