MERHABA ARKADAŞLAR 4-5 GUN ONCE İLİŞKİYE GIRDIK ESIMLE KORUNMUYORUZ COCUK ISTIYORUZ DUN GECE DE ILISKIYE GIRDIK VE BU SABAH HAFIF PEMBE KAHVE RENGINDE COK AZ BIR IKI DAMLA GIBI BIR AKINTIM GELDI ACABA HAMILE KALDIM MI DOLLENME OLDU MU AKINTI NORMAL MI HAFIF KASIKLARIMDA DA BIR HAREKETLENME VAR ?? BILGI VERIN BANAAAAA
çıkan değere göre hamilesin 0 ın altında olması lazım 0 ın uzerıne çıktığında hamile oluyorsun degere göre cok yeni canım eger gebeysen gun gectıkce yükselmesi değerinin 1000 lerin üzerine çıkması gerekıyor ınsallah bebiş m vaedır hadı hayırlısıDüzensizlikten dolayi doktora gittim yumurtaliklarmda kist varmis ve patlamış suan bir sey yok ama doktor hamilelik testide yaptirdi beta hcg degerim 0.213 cikti hamile kalmak icin degerin kac olmasi gerekiyo bilgisi olan biri yardimci olabilir mi acaba?
çıkan değere göre hamilesin 0 ın altında olması lazım 0 ın uzerıne çıktığında hamile oluyorsun degere göre cok yeni canım eger gebeysen gun gectıkce yükselmesi değerinin 1000 lerin üzerine çıkması gerekıyor ınsallah bebiş m vaedır hadı hayırlısı
0 degil degerin 5 ve ustunde cikmasi gerekiyorçıkan değere göre hamilesin 0 ın altında olması lazım 0 ın uzerıne çıktığında hamile oluyorsun degere göre cok yeni canım eger gebeysen gun gectıkce yükselmesi değerinin 1000 lerin üzerine çıkması gerekıyor ınsallah bebiş m vaedır hadı hayırlısı
Gebelik belirtilerine benziyor ama adetle gebelik belirtileri neredeyse ayniaynı şey bende de oldu benim göğüs uçlarımda çok ağrıyor belim ağrıyor kasığım da batma var çok idrara çıkıyorum bende ne olduğunu anlamaya çalışıyorum
Cnm degerinin 5 in yukarisi olmasi gerekiyor bende hamile kalmadan once yaptirdim test. 5 cikti.yani negatftiDüzensizlikten dolayi doktora gittim yumurtaliklarmda kist varmis ve patlamış suan bir sey yok ama doktor hamilelik testide yaptirdi beta hcg degerim 0.213 cikti hamile kalmak icin degerin kac olmasi gerekiyo bilgisi olan biri yardimci olabilir mi acaba?
naptin cnm sen ya kizi boyle deyip umutlandirmayin yazik.
vişneli turtam merhba şimdi forumda gezerken kafam karıştı ben 25 günde bir regl oluyorum adetimin başladığı günden itibaren 11 gün yumurtlama günüm ama adet olurknen bile yumurtlam aolabiliyomuş ve hamile kalan varmış nasıl oluyo bu o zaman adet biter bitmez yardıralım yani öylemi? ya o zman
nasıl oluyo