Hamilelik

Herkeze iyi akşamlar
Ayni sey banada oldu.adetim 23 le 25 gun arasi olur adetim bittikden 17 gun sonra 2 3 damla kan gordum uzuldum adet oldum diye sordum dediler ustune gorursun dediler.cok sevindim.sonra fitil kullaniyorum biride dediki fitilde yapar dedi.ay kizlar neye inanicam sasirdim adetime 5 6 gun var sizce nedir.bugun kadinin biri beni tanimiyo dediki sen dr gittin sana fitil verdi bi daha gideceksin hamile kalacaksin dedi.hic tanimiyorum yabanci memleketteyim nerden bildiyse esin cok sakin dedi geceleri cok konusuyon konusma dedi bende yataga girince dilim acilir nerden bildiyse ya
Ah kizlar bisey soyleyin ya

Cok ilginc o nerden biliyormus ya tovbe. Korktum vallahi..

Mrb bende yumurtlama dönemimde birlkte olduk. 8 nisanda adet görmem lazım. Ama acayip bel agrısı sol kasıkta hafif şişlk ve iştahsızlık war. Gögüslerimde normale göre daha şiş. Acaba hamile olabilirmiym. 1 hafta önce test yaptm ama negatf cıktı

Ay insallah gebesindir. Bilmiyorum ki. Bana da cok oyle oldu ama hic hamilr olmadim.
Bu arada ben trst yaptim negatif hamile degilim

Bilgece bende anlamadim nasil anladigini ama oylr doktora gidip gelicen hamile kalican gittim negatif çıktı bakalım bu ay ne olacak hayirlisiyla olur inşallah

Katılıyorum bakalim ne olacak.profil resminin anlami nedir acaba :)

Unlu bir ressam. Frida Kahlonun resmi. Cok begeniyorim kendisini. Baya zorluk yasamistir. Yataga bagli oldugu icin tepesine bir ayna koymuslardir ve hep kendi portresini cizmistir. Her sekilde cizmistir kendini. Bir geyiğin suratina kendi suratini koymustur. Boyle yani.
Cok ilginc buluyorum kendisini ondan :-)

Unlu bir ressam. Frida Kahlonun resmi. Cok begeniyorim kendisini. Baya zorluk yasamistir. Yataga bagli oldugu icin tepesine bir ayna koymuslardir ve hep kendi portresini cizmistir. Her sekilde cizmistir kendini. Bir geyiğin suratina kendi suratini koymustur. Boyle yani.
Cok ilginc buluyorum kendisini ondan :-)
Cok ilginc hikayesi varmis allah sabir versin yasiyomu şimdi bi bakim ya harbi sasirdim ya :)

Hayir yasamiyor. Eski bir ressam. Bakin fotolarina cok ilginc cidden..
Baktım ve gercekten sasirtici ya.rabbim neler yaratmış. Guzel bi bayanmista.yatalak cizmis kendini uzerinde ölü hayvanlar merdiven üstünde. Tebrik ederim sizide boyke biseyi hala yasattiginiz için resmini paylasarak banada bisey ogretmis oldunuz.
Tesekkurler

Baktım ve gercekten sasirtici ya.rabbim neler yaratmış. Guzel bi bayanmista.yatalak cizmis kendini uzerinde ölü hayvanlar merdiven üstünde. Tebrik ederim sizide boyke biseyi hala yasattiginiz için resmini paylasarak banada bisey ogretmis oldunuz.
Tesekkurler

rica ederim efendim ne demek :KK22:

Hoşgeldiniz bilgece hanım :) Konunuzu yeni gördüm bi tanıdığım kadın vardı 5 ay üstüne görmüş normal kanama gibi sonra anlamış hamile olduğunu inşAllah gönlünüzce olur ..

Hoşgeldiniz bilgece hanım :) Konunuzu yeni gördüm bi tanıdığım kadın vardı 5 ay üstüne görmüş normal kanama gibi sonra anlamış hamile olduğunu inşAllah gönlünüzce olur ..

Teşekkür ederim efendim fakat kan testi yaptim gebe degilim.maalesef.. saglik olsun. Sagolun ;-)

Teşekkür ederim efendim fakat kan testi yaptim gebe degilim.maalesef.. saglik olsun. Sagolun ;-)
Olur inşallah evlendikten sonra ilk 2 sene normalmis kiraz sapinı denediniz mi faydası oluyor bende onu denemiştim hep umarım sizinde olur en yakın zamanda..

Merhaba arkadaşlar, acaba aranızda hamile olduğu halde adet gören var mı? Bu ayki reglim bir damla olarak başladı, ertesi gün hiç gelmedi. Gece biraz geldi yine. Böyle az az devam etti 5 gün ama çok aşırı sancım vardı. İdrar testi yaptım negatif çıktı ama merak etmedim değil, ilk defa böyle bir şeyle karşılaşıyorum. Çok tuhaf.

Kan testi yaptrdin mi ? K

Olur inşallah evlendikten sonra ilk 2 sene normalmis kiraz sapinı denediniz mi faydası oluyor bende onu denemiştim hep umarım sizinde olur en yakın zamanda..
amaan bana kiraz sapi demeyin. Bekarken zayiflamak icin iciyordum. Ayy bi kere ictim olumlerden dondum. Dokundu bana.
Bu arada insallah cok sagolun :-**

Kan testi yaptrdin mi ? K

Yaptirdim, 2.3 cikti. Yani negatif maalesef ki..

X