hamilelik

kiyamam tabiki de hamilelikten cnm.bende cok agliyordum hamileyken,lohusaligim bittikten sonra o aglamalarimda kalmadi

Bende durmadan ağlıyordum başlarda 1 , 1 buçuk aydır geçti duygusallığım neyseki

11 haftalığım kalabalık ortamlardada Tutamıyorum kendimi ağlıyorum olmadık şeylere durduramıyorum kendimi.
Doğal canım hormanlarımız tavan yapıyor , bende her şeye ağlıyordum olur olmadık yerde aklıma mesela soğukta dışarda kalan insanlar geliyordu hayal edip ağlıyordum , sonra 10 yaşındaki kardeşim salak dedi diye ağlamıştım bir gün ay annemle de bi kavgamız olmuştu , leptobu bozulmuştu yapmaya çalışıyordu anne yanlış yapıyorsun dedi çok biliyorsan yapsana dedi diye oturdum hüngür hüngür ağlamıştım kadın şoka girmişti 1 , 1 buçuk aydır geçti bu saçmalıklarım

Aynı ben vallaha karşımdaki kişi yüksek sesle cevap verse bile zoruma gidiyo ağlamaya başlıyorum. Annemde üzülüyo birşey var sanıyo kıyamam ya

Aynı ben vallaha karşımdaki kişi yüksek sesle cevap verse bile zoruma gidiyo ağlamaya başlıyorum. Annemde üzülüyo birşey var sanıyo kıyamam ya
İnşallah seninde geçer en yakın zamanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…