- 1 Ekim 2014
- 180
- 98
-
- Konu Sahibi Nvbianprincess
Hamilelikte genellikle 4. Ayın sonu 5. Ayın ortalarında yeni yeni karın belirgin hale gelir. Adet devam etmesi nadiren görülür genelde adet zannedilen kanama düşük tehlikeli kanamalardır3-4 aylık hamilelikte ne gibi belirtiler olur? Karın belirginleşir mi ? Adet kesintisi olmadan adet görülür mü ?
Hayır şüphenilen zamandan bugüne kadar olan adet zamanlarından bahsettimkesinti olmadan dediğin 9 ay boyu adet görme mi eğer öyle ise üstüne görme işiyle karıştırma onu, halk arasında üstüne görme yani yerleşme kanaması tek seferlik
Bildiğim kadarı ile üstüne görme diye birşey var annem den biliyorum3-4 aylık hamilelikte ne gibi belirtiler olur? Karın belirginleşir mi ? Adet kesintisi olmadan adet görülür mü ?
Bir akrabam 2 hAmileliğinde de 9 ay boyunca adet görmüş öyle söyledi bu ne oluyor o zaman düşük riski değil dedi adet dedi çocukları 20 yaşında falan.Hamilelik de adet ggörmek diye birşey söz konusu olamaz. Ancak hamileliğin ilk ayi (ki bu adet tarihine denk gelir çoğunlukla) yerleşme kanamasi olur o da adetten farklı olarak acik pembe renkli, içinde parçalar bulunmayan ve 1 2 gün suren kanamadir. Ve sadece 1 kez olur. Çoğu insan bu kanamayi adet kanamasi ile karistirabiliyor ve kendini adet gordu zannediyor. Karin da 2.5 aydan sonra belirginleşmeye baslar. Hayrola canim benim ?
Bende gördüm 3 ay benimki ne oluyor hemde öyle pembe falan değil bildiğiniz baya baya yoğun .. Düşük yapmıştım galiba onun yeri temizleniyordu ama ben anlamadım hamile olduğumu o kadar yoğun kanama olunca doktora söylediğimde normal dedi ama bilemem tabi regl miydi düşükten sonra olduğu içinmi öyle olduHamilelik de adet ggörmek diye birşey söz konusu olamaz. Ancak hamileliğin ilk ayi (ki bu adet tarihine denk gelir çoğunlukla) yerleşme kanamasi olur o da adetten farklı olarak acik pembe renkli, içinde parçalar bulunmayan ve 1 2 gün suren kanamadir. Ve sadece 1 kez olur. Çoğu insan bu kanamayi adet kanamasi ile karistirabiliyor ve kendini adet gordu zannediyor. Karin da 2.5 aydan sonra belirginleşmeye baslar. Hayrola canim benim ?
Bir akrabam 2 hAmileliğinde de 9 ay boyunca adet görmüş öyle söyledi bu ne oluyor o zaman düşük riski değil dedi adet dedi çocukları 20 yaşında falan.
İki örnekteki kanama da adet değildir böyle birsey tibben mümkün değil. Adet kanamasi yumurtlama ve rahim duvarlarinin dokukup yenilenmesini barindirir. Hamile insan da böyle birşey olamaz hamile kadin yumurtlar mi hic ? Olsa hamile olunmaz. Hamilelikte çok çeşitli kanamalar olabilir, dusuk, düşük riski, başka sorunlar kanamalar meydana getirebilir. Her yoğun kanama adet demek değildir karistirmayiniz :)Bende gördüm 3 ay benimki ne oluyor hemde öyle pembe falan değil bildiğiniz baya baya yoğun .. Düşük yapmıştım galiba onun yeri temizleniyordu ama ben anlamadım hamile olduğumu o kadar yoğun kanama olunca doktora söylediğimde normal dedi ama bilemem tabi regl miydi düşükten sonra olduğu içinmi öyle oldu
Akrabam öyle dedi,tabi içeriğini ben bilememİki örnekteki kanama da adet değildir böyle birsey tibben mümkün değil. Adet kanamasi yumurtlama ve rahim duvarlarinin dokukup yenilenmesini barindirir. Hamile insan da böyle birşey olamaz hamile kadin yumurtlar mi hic ? Olsa hamile olunmaz. Hamilelikte çok çeşitli kanamalar olabilir, dusuk, düşük riski, başka sorunlar kanamalar meydana getirebilir. Her yoğun kanama adet demek değildir karistirmayiniz :)
Olabilir tabi bilemiyorum ki bende neyden kaynaklanıyor böyle birşeye ihtimal vermediğim için hiç şüphelenmemiştim hamile olduğuma ben normal regl sandım..iyice araştırmak bilmek gerek böyle şeyleri aslındaİki örnekteki kanama da adet değildir böyle birsey tibben mümkün değil. Adet kanamasi yumurtlama rahim duvarlarinin dokukup yenilenmesini barindirir. Hamile insan da böyle birşey olamaz tabiki. Olsa hamile olunmaz. Hamilelikte çok çeşitli kanamalar olabilir, dusuk, düşük riski, başka sorunlar kanamalar meydana getirebilir. Her yoğun kanama adet demek değildir karistirmayiniz :)