Kizlar daha once de yazmistm adetten 4 gun once kan testimde hcg degerim 6.90 cikmisti dun adet gunumdu olmadim gebelik testlerimde de silik cizgi cikio..sizce ne zman doktora gitmeliyim simdi gitsem kese gorunmez dimi ? İnternetteki hesaplayicilarda tam 4 haftalik gosterio..cvplarsanz sevinirm
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kizlar daha once de yazmistm adetten 4 gun once kan testimde hcg degerim 6.90 cikmisti dun adet gunumdu olmadim gebelik testlerimde de silik cizgi cikio..sizce ne zman doktora gitmeliyim simdi gitsem kese gorunmez dimi ? İnternetteki hesaplayicilarda tam 4 haftalik gosterio..cvplarsanz sevinirm
Merhaba. Hayirli olsun gebeligin. 6.90 ciktiysa gec dollenmedir buyuk ihtimalle, yani 4 haftadan daha kucuk. Hcg degeri 48 saatte bir ortalama 2 katina cikiyor. Bu sekilde hesapla. Degerin 1500 civari oldugunda keseyi vajinal ultrasonla gorebilirsin.
Ben adetime 3gun kala gitmistimevet kese gozukmuyor ama bana dusuk olnasin diye ilac vermisti nasil beslenmem gerektigini anlatmisti ve bazivtestker icin hastaneye cagirmisti
Ben cok heyecanliydim ve kan testimi yaptirdigim gun doktora gitmistim
Birde ben vajinal ultrason istemistim bir zarari olmasin diye
Cnm gec dollenme olamaz yumurtlama gunum 14. Gundu ve ondan sonra iliskiye girmedik..gebelik testlerimde cok silik..yani 25in uzerimde hcg olmali bugunki hesaplamam icin ama idrar testi bunu cok silik gosterio belki de kimyasal gebeliktir bilemiyorum