Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
2 yıldır evligim ve hamile kalamıyorum evlendikten sonra 20 kilo aldım adet olamıyordum sonra 20 kiloyu verdim şimdi adetim normal ama hamile kalamıyorum
2 yıldır evligim ve hamile kalamıyorum evlendikten sonra 20 kilo aldım adet olamıyordum sonra 20 kiloyu verdim şimdi adetim normal ama hamile kalamıyorum
daha önce hiç muayene oldunmu herhangi bir sorunun varmı ? anladığım kadarıyla adet düzensizliğin var kilo verince normale dönüyor polikistik over olabilirsin..bence zaman kaybetme bi kadın doğumcuya görün...
valla cnm 2 aylık oldum hala bi belirti yok hamileden hamileye degişiyor bnim safra kesemde taş varmış onun tahlilleri yapıldı doktor her ihtimale karşı bi gebelik testi yapalım dediler öyle anladım daha günüm bile geçikmemişti ama 2 senedir çok istiyordum ALLAhm verdi küçük mucizemi