Hamilelik??

Askisi

Kizimiz ile cekirdek aile
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2007
1.684
4
Merhaba hanimlar, insallah herkes iidir. Benim kücük bi sorunum var...söyleceklerinize ihtiyacim var aslinda...
Biz bebis istiyoruz:emir_bebek:...bende cok istiyorum, cok seviyorum bebisleri, hele ki Askim'in bir parcasini tasimak, hissetmek isterim. Ama neden bilmiyorum korkuyorum hamilelikte bir sorun yasarim diye...hele ki dogumdan!!!:1shok: Internette videolara dogumlara bakamiyorum!!! Nasil dogum yaparim diye düsünüyorum!!! Aslinda hastaneler falan disci falan korkarim ben...ürküyorum...Acaba diyorum hamis kalinca o heycanla korku gelmez mi aklima??? becerebilecemiyim acaba?? ben bunu atlatabilecemiyim, korkularimin sonu ne zaman gelecek??
Düsüncelerinizi bekliyorum...a.s.
Ben insallah hamis:CüvCüv: kalirim bu ay insallah Allah'im...:Saruboceq:

canım aynı korku bendede var.. hastanenin kendisinden bile korkarım.. hasta ziyaretlerine bile qitmek beni etkiler.. ama Allah bi şekilde yardım eder diye ben hamile kaldım ve şimdi 4 aylık hamileyim inanki hamile olmak çok qüzel bir duyqu bunu Allah herkese tattırsın.. ben ne kadar çok korksamda bir bebeğimin olmasını çok istiorum

canım bu kadar endıselı olma. bebısın karnına bı kurulsun bak onu gormek ıcın can atarak gıdıceksın hastaneye. bende en az senın kadar urkerdım hastanelerden annemın aylarca hastanede yatmıs olması dolayısıyla benımde aylarca hastanede yaşamam ve sonunda onu kaybetmemız en buyuk etkısıydı. hastaneye gıtmemek ıcın ewde hasta yatardım ama sımdı 2 haftada bı kontrole ucarak gıdıyorum kızımı gorucem dıye. dogum dersen de hıc dusunme zamanı gelınce yasanıcak bısey. bebegın ıcın cekıcegın bı kac saat yada saatlık acı bıter gecer merak etme. gerıye kollarında mınık bı melek kalır :)

öncelikle merhaba bende bırakın ameliyatı dişçiden iğneden korkan biri olarak 5 aylık bir dünya tatlısının annesiyim şimdi hamile olduğumu ilk öğrendiğimde ben nasıl doğum yapacağım diye ağladım uyuyamadım ama hepsi geçiyo o korkular yerini bebeğime bişey olmasına bırakıyo emin olun ben sezeryandan çok korkuyodum sezeryan oldum Allah herşeyin kolaylığını veriyo endişelenmeyin

Tesekkürler hanimlar, yani tek degilmisim...bende igneden bile korkuyorum ama dediginiz gibi bebisimi hissedince hepsi unutulur demekki...Allah yardimcimiz olsun
Saygilar

X