hamilelik

ebruli22

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2007
2.086
58
44
mrb.arkadaşlar,hamişlere bir sorum olacak,benim adetim 34 gün suruyor,SAT30 agustos...
bu ayın 2-3nde adet olmam lazımdı olmadım,ayın 4nde test yaptım ama negatif çiktı...
benim de onceden 2 düşüküm var....adetlerime yaklaşırken göğüslerim hep alt tarafta arıyordu...ve hamile kaldım zaman göğüslerim hep yan taraftan arıyordu...
benim sorun bu hamilelikle adet arasında bu göğüslerde boyle değişik yerlerden ağrı oluormu yoksa sadece tesadüfmu..

canım benim kan testi yaptır sende.benimde düşüğümde göğüslerimde ağrı olmuştu,ama ağrının tam olarak göğsümün neresinde olduğunu hatırlamıyorum.uçlarıydı sanırım.ama bence farketmez,sonuçta göğüs ağrısı adet olmana yakınken yada hamileyken ağrının yönü değişmez.zaten hamilelik belirtilerinin çoğu adet belirtisine benziyor.ikisinin ortak belirtisi göğüs ağrısıdır.o yüzden fazla kafana takma git birde kan testi yaptır,belkide hamilesindir.herşey gönlünce olur inş..

cvb.için tşkler cnm,bende boyle düşündüm,1 test da yapacam olmassa kan testi yaptıracam

canım bencede kan testi yaptır eğer erkense idrarda belli olmaz ama kanda kesin belli olur

X