Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok teşekkür ederim 1 aydır folik asiti düzenli olarak kullanıyorum yarın doktora görüneceğim bakalım umuyorum güzel şeyler söylerCanım stres yapıp kendini üzme. Pozitif düşün. Beta değerin yükselme göstermiş. Folik asit mutlaka kullan. 2-3 günde bir kan testiyle yükselişi takip et. İnşallah Rabbım tamamına erdirsin![]()
Hayirli olsun,,Belirtilerin varmiydiKızlar merhaba reglim 8 gün gecikti perşembe günü kan verdim26.6 çıktı bugün 65.22 çıktı daha önce iki kimyasal bir dış gebeliğim var çok stres yapıyorum yardımcı olabilir misiniz? Benim gibi olan var mı?
Hadi bakalım bizi de haberdar et. İyi haberler inşallahÇok teşekkür ederim 1 aydır folik asiti düzenli olarak kullanıyorum yarın doktora görüneceğim bakalım umuyorum güzel şeyler söyler![]()
Çok teşekkür ederim 1 aydır folik asiti düzenli olarak kullanıyorum yarın doktora görüneceğim bakalım umuyorum güzel şeyler söylerCanım stres yapıp kendini üzme. Pozitif düşün. Beta değerin yükselme göstermiş. Folik asit mutlaka kullan. 2-3 günde bir kan testiyle yükselişi takip et. İnşallah Rabbım tamamına erdirsin![]()
teşekkür ederim evet meme hassasiyeti ve regli gecikmesinden anladım umuyorum devam eden bir gebelik olur bu seferHayirli olsun,,Belirtilerin varmiydi
Umuyorum inşallah çok sağolun haber vereceğimHadi bakalım bizi de haberdar et. İyi haberler inşallah![]()
Bendw 8 gün gecikmeyle öğrenmiştim pcos olduğu için ondan diye düşündüm 8.gun aşırı silik çizgi çıktı önemli olan artışın düzenli olması ki seninki güzel artmış geç döllenme yasamisim meğerse ki seninki de öyle şuan doktor yeni adet tarihi belirliyor o şekilde ilerliyorsunÇok teşekkür ederim 1 aydır folik asiti düzenli olarak kullanıyorum yarın doktora görüneceğim bakalım umuyorum güzel şeyler söyler
teşekkür ederim evet meme hassasiyeti ve regli gecikmesinden anladım umuyorum devam eden bir gebelik olur bu sefer
Bir şey sorabilir miyim size geç döllenme tam olarak nasıl oluyor inanın bir fikrim yok bilgi verebilir misiniz? Geçen ayda bir tuhaf olmuştu reglim normalde gecikme olmaz 5 gün gecikmeyle olmuştum. Yarın doktora gideceğim süreç nasıl ilerleyecek acaba?Bendw 8 gün gecikmeyle öğrenmiştim pcos olduğu için ondan diye düşündüm 8.gun aşırı silik çizgi çıktı önemli olan artışın düzenli olması ki seninki güzel artmış geç döllenme yasamisim meğerse ki seninki de öyle şuan doktor yeni adet tarihi belirliyor o şekilde ilerliyorsun
Bende 4. Günümde silik çizgiyle öğrenmiştim geç döllenmede mi böyle oluyor?Bendw 8 gün gecikmeyle öğrenmiştim pcos olduğu için ondan diye düşündüm 8.gun aşırı silik çizgi çıktı önemli olan artışın düzenli olması ki seninki güzel artmış geç döllenme yasamisim meğerse ki seninki de öyle şuan doktor yeni adet tarihi belirliyor o şekilde ilerliyorsun
Normalde adettwn 14 gün sonra yumurtlama olur geç dollenmwde yunurtlama geç oluyor ultrasonda doktorun bakar zaten mesela son adet tarihine göre gebeliğim benim 8 haftaydi ama ultrason 6 hafta olarak görünüyordu yeni bı regl tarihi belirledi doktorum son regl tarihimi o kabul ettik sizin de öyleyse doktorunuz tarih belirler bunun haricinde normal gebelikten hiçbir farkı yokBir şey sorabilir miyim size geç döllenme tam olarak nasıl oluyor inanın bir fikrim yok bilgi verebilir misiniz? Geçen ayda bir tuhaf olmuştu reglim normalde gecikme olmaz 5 gün gecikmeyle olmuştum. Yarın doktora gideceğim süreç nasıl ilerleyecek acaba?
Normalde adettwn 14 gün sonra yumurtlama olur geç dollenmwde yunurtlama geç oluyor ultrasonda doktorun bakar zaten mesela son adet tarihine göre gebeliğim benim 8 haftaydi ama ultrason 6 hafta olarak görünüyordu yeni bı regl tarihi belirledi doktorum son regl tarihimi o kabul ettik sizin de öyleyse doktorunuz tarih belirler bunun haricinde normal gebelikten hiçbir farkı yok
Teşekkürler ama geçen seneydi bu olay o gebeliğim de nasip olmadı ama geç döllenmeyle ilgisi yoktu kötü düşünmeyin diye söylüyorumUmuyorum benimde öyle olur sanırım benim daha ultrasonda bir şeyim belli olmaz bu arada sizin adınıza çok sevindim![]()
Teşekkürler ama geçen seneydi bu olay o gebeliğim de nasip olmadı ama geç döllenmeyle ilgisi yoktu kötü düşünmeyin diye söylüyorum
Estağfurullah ne özüru yardımcı olabildiysem ne mutluÇok özür dilerim çok üzüldümbilgileriniz içinde teşekkür ederim
Merhaba bugün kan değerim 71 çıktı 2 gün önce 65.22 di dış gebelik olabilir mi sizce ?Estağfurullah ne özüru yardımcı olabildiysem ne mutlu![]()
Dış gebeliği tam bilmiyorum ben ama kimyasal olabilirMerhaba bugün kan değerim 71 çıktı 2 gün önce 65.22 di dış gebelik olabilir mi sizce ?
Kimyasalda genelde düşüş olur düşüşte olmamış daha önce iki kimyasal gebeliğim varDış gebeliği tam bilmiyorum ben ama kimyasal olabilir