• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik

dlkaby

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2025
15
3
1
23
İki hafta önce kontrole gittiğimde doktor geç döllenme olmuş dedi bir hafta geriden geliyorduk adet tarihimi değiştirdi bugün kontrole gittim ilk adet tarihimle uyuşuyordu gebelik haftası doktor da şaşırdı başına gelen var mı ?

Benimde başıma geldi haftasına göre geriydi sordum olabilir önemli değil dedi Dr.

Sanırım benimde geç döllenme olmuş keseyi gördük bebeği göremedik adetlerim düzensiz diye doktor tam bi gün söyleyemedi

Şaşıracak bı durum yok ki doktor niye şaşırdı, bir hafta on gün önde geride olabilir, ölçümde bile fark eder, gelisiyorsa sıkıntı yok hayırlı olsun, benim bir hafta önde gidiyordu, üç gün önce kontrole gittiğimde normal olması gereken haftadan iki gün geri de çıktı yani ileriye gittiği haftanın iki gün gerisinde ölçüldü, toplam 9 gün fark var yani, ama herşeyi normal gelişimi iyi bunlar olabilir şeyler, ilk gebeligimde de olurdu üç gün beş gün fark etardi, rahatla yeter ki gelişsin günü çok problem degil

Şaşıracak bı durum yok ki doktor niye şaşırdı, bir hafta on gün önde geride olabilir, ölçümde bile fark eder, gelisiyorsa sıkıntı yok hayırlı olsun, benim bir hafta önde gidiyordu, üç gün önce kontrole gittiğimde normal olması gereken haftadan iki gün geri de çıktı yani ileriye gittiği haftanın iki gün gerisinde ölçüldü, toplam 9 gün fark var yani, ama herşeyi normal gelişimi iyi bunlar olabilir şeyler, ilk gebeligimde de olurdu üç gün beş gün fark etardi, rahatla yeter ki gelişsin günü çok problem degil
Çok haklısınız her bebek günü gününe gitmiyor dediğiniz gibi farklı çıkabiliyor ve ayrıca ultrason cihazlarının kalitesi de bu durumu etkiliyor .

Back