• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik

sevgilisevgimm

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2025
1
0
1
19
Arkadaşlar merhaba yeni hamile olduğumu öğrendim ve ister istemez korkularım var lütfen bana yardımcı olurmusunuz ALLAH’IMA çok şükür yeni hamile olduğumu öğrendim ve çok mutlu oldum kafamı karıştıran konu ise şu internet gördüm dış gebeliği araştırdım şüphelenmiyorum ama korkuyorum normal hamile olduğuma dualar ediyorum doktora gitmeden normal hamile olduğumu nasıl anlarım lütfen bana yardımcı olurmusunuz nolur

Öncelikle kan testi çok önemli. Değerlerin yükselip yükselmediğine bakılması lazım. Kan testi pozitif ise de kese görünüyor mu doğru yerde mi ona bakılır, sonra da embriyo var mi oluşmuş mu vs ... fakat kendi bedeninde diş gebelikte genelde şiddetli ağrı başlar. Ancak ve ancak bunları durduk yere evham yapmak doğru değildir. Ben boş gebelik gecirdim, kese vardı içinde bebek oluşmamıştı doktor kürtaj dedi kürtaja gitmeden düşük yaptım. Her şey nasip, sen iyi ve pozitif düşün. Olumsuz düşünme.

Önce sakin olmakla işe başlayacaksın. Dış gebelik geçirdiğiniz kanısına nasıl vardınız? 2 günde bir kan vererek değer artışını kontrol edin düzenli bir artış varsa sıkıntı yoktur. 2500/3000 arası beta olunca da kese görünür zaten. İnternette araştırma yapmayın. Zibilyon tane bilgi var. Hayırlısı olsun diye dua edin inşallah sağ Salim alırısnız kucağınıza şimdiden strese girerseniz 9 ay geçmez. Çünkü bir ton risk var

Back
X