Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kizlar bu ay yumurtlama günlerimi takip ettim sık sık denedik adetime 5 gün var ve test yaptım iki tane ikisi de çok silik verdi sizce hamilemiyim karın kasılması mide yanması ve aşırı uyku var
Kizlar bu ay yumurtlama günlerimi takip ettim sık sık denedik adetime 5 gün var ve test yaptım iki tane ikisi de çok silik verdi sizce hamilemiyim karın kasılması mide yanması ve aşırı uyku var Eki Görüntüle 3519885 Eki Görüntüle 3519887
Kizlar bu ay yumurtlama günlerimi takip ettim sık sık denedik adetime 5 gün var ve test yaptım iki tane ikisi de çok silik verdi sizce hamilemiyim karın kasılması mide yanması ve aşırı uyku var Eki Görüntüle 3519885 Eki Görüntüle 3519887
Mutlaka tekrar başka test de yap kuzum inşallah vardır sen gönlünü ferah tut iki gün kala istersen bir kaset testi daha yap inşallah haberlerini bekliyor olacağım burada