Hamilelik

harivefaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2023
1.101
398
35
Selam.ben gruptan ayrılıyorum hakkınızı helal edin mutlu ayrılıp insanlara tavsiyede bulunmak istedim olmadı 2 yıldır çok yoruldum daha benden bu kadar...

Neden olmadi bilinen bi rahatsizliginiz var mi?
34 yaşındayım hiç bebeğim yok geçen yol 1 aylık gebe idim dış gebelikli sonuçlandı tam tüp bebeğe gidecekken öğrendim amh 0.42 çikolata kıstım var rezervi qz yumurtaliklairm zayıf hafif polikistik öperim offf

Peki tüp bebek denediniz mi hiç ya da onun öncesinde aşılama vs. Belki de doktorun iyisine denk gelemediniz daha gencsiniz boyle kolay pes etmeyin

Peki tüp bebek denediniz mi hiç ya da onun öncesinde aşılama vs. Belki de doktorun iyisine denk gelemediniz daha gencsiniz boyle kolay pes etmeyin
Yok canım olduğum yerde tüp bebek merkezi aşılama merkezi yok iiikzide çalışıyoruz dış gebelikten sk ra 8 ay gebelik yasaktı ağustosta beri deniyorum olmadı

Yok canım olduğum yerde tüp bebek merkezi aşılama merkezi yok iiikzide çalışıyoruz dış gebelikten sk ra 8 ay gebelik yasaktı ağustosta beri deniyorum olmadı
İste yasadiginiz yerden dolayida kisitlaniyo imkanlar bir gorunseydiniz belki care bulunurdu insallah ummadiginiz anda sizi bulur bebisiniz.

İste yasadiginiz yerden dolayida kisitlaniyo imkanlar bir gorunseydiniz belki care bulunurdu insallah ummadiginiz anda sizi bulur bebisiniz.
Soğan kürü yaptım 4 ay hiç aksatmadan.adwtren sonra sabah akşam 10 gün incir havuç yaptım.42 guzn düzenli bal.poeln aldim.kilo verdim dua ettim.elimden ne geldi ise yaptım.artik öyle.yoprandim kii demek olmuyor olmucak ta çok emek verdim Allah im.biliyorsun yalnız benden bu aodar artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…