Selam.ben gruptan ayrılıyorum hakkınızı helal edin mutlu ayrılıp insanlara tavsiyede bulunmak istedim olmadı 2 yıldır çok yoruldum daha benden bu kadar...
34 yaşındayım hiç bebeğim yok geçen yol 1 aylık gebe idim dış gebelikli sonuçlandı tam tüp bebeğe gidecekken öğrendim amh 0.42 çikolata kıstım var rezervi qz yumurtaliklairm zayıf hafif polikistik öperim offf
34 yaşındayım hiç bebeğim yok geçen yol 1 aylık gebe idim dış gebelikli sonuçlandı tam tüp bebeğe gidecekken öğrendim amh 0.42 çikolata kıstım var rezervi qz yumurtaliklairm zayıf hafif polikistik öperim offf
Yok canım olduğum yerde tüp bebek merkezi aşılama merkezi yok iiikzide çalışıyoruz dış gebelikten sk ra 8 ay gebelik yasaktı ağustosta beri deniyorum olmadı
Yok canım olduğum yerde tüp bebek merkezi aşılama merkezi yok iiikzide çalışıyoruz dış gebelikten sk ra 8 ay gebelik yasaktı ağustosta beri deniyorum olmadı
Soğan kürü yaptım 4 ay hiç aksatmadan.adwtren sonra sabah akşam 10 gün incir havuç yaptım.42 guzn düzenli bal.poeln aldim.kilo verdim dua ettim.elimden ne geldi ise yaptım.artik öyle.yoprandim kii demek olmuyor olmucak ta çok emek verdim Allah im.biliyorsun yalnız benden bu aodar artık