Hamilelik

bir umut belki

Üye
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2023
27
2
30
Mrb kizlar ben bundan 1 hafta önce yumurta catlatma iğnesi vuruldum ve ipk 2 .3 gün karnımda ve sol tarafımda sanci vardi iliskiye girerken de oluyordu ama sonradan geçti yumurta çatladığı için miydi o ağrı acaba bide progestan ilac kullanıyorum bebeğin rahmetutunması icin Ama bakalim inşallah diyorumda ovulasyon testi yaptim ama silik cikti Çok koyu kirmizi degil herikiside bakip yorumlar misiniz nede yumurtlama olmuş mu bipgipendirirseniz bide doktora gittiğimde çatlama iğnesi olmadan ultrasyonda bir folükül yumurtanın kendiliğinden çatlamış zaten ama diger yumurtalarada çatlama iğnesi vermisti beni bipgipendiren olursa sevinirim bide ovulasyon testinde hamilelik anlaşılır mi adetime 7 gün var

Eklentiler

• IMG_20241116_211352.jpg
    44 KB · Görüntüleme: 8
  • IMG_20241116_211331.jpg
    71 KB · Görüntüleme: 5
Canım çatlama iğnesi 12 gün içinde pozitif verir gebelik testinde biraz daha bekleyip gebelik testi yaparsan daha sağlıklı sonuç alırsın. Ovülasyon testinden gebelik belirleniyor ama ikisinin de kız kırmızı olması lazım diye biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…