Hamilelik

merve1921

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2024
4
1
1
30
Merhabalar ben adetimin başlayacağı gün yani bir gün geçtiğinde test verdim kan hamile değilim ama bir hafta olmak üzere halen adet görmedim acaba yeniden kan vereyim mi yada bi 10 gün bekleyim mi böyle bi durumla karşı karşıya gelen var mı

Evde test yap önce varsa çıkar zaten geç döllenme olmuştur sonra kan verirsiniz kan insanı dahada umutlandırıyo çünkü

Merhaba ben yanı sekıldeuim kadın doguma geldm sistemde sorun vaar bakılamadı bakalm aile hekemine gidecegim hayrlsı olsun inşallah

Evde test yap bakalım ne çıkacak.

Test bozuk gibi hangi marka ki bu ? Acaba fazlamı damlattin idrarı
Başka marka varsa onu dene veya aynısından testi tekrarla
Vallahi markasını bilmiyorum belki fazla damlatmiş olabilirim bilmiyorum ki anlamadım hala regl olmadım ama beta HCG kan degerim 2 ne oluyor bu anlmadm kusura bakmayın erken mi o yüzden mi görünmedi anlmadm

Vallahi markasını bilmiyorum belki fazla damlatmiş olabilirim bilmiyorum ki anlamadım hala regl olmadım ama beta HCG kan degerim 2 ne oluyor bu anlmadm kusura bakmayın erken mi o yüzden mi görünmedi anlmadm
Bir yorum yaptıgım yerde yukarda bir hafta gecmiş benim 3gun gecikti

Henüz erkense çıkmamış olabilir bir de 2 çok ara bir rakamdır heran yükselebilir.

Başka bir test daha yapsan?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…