- 22 Mart 2024
- 161
- 23
- 26
-
- Konu Sahibi Pembe minikler
Bilemiyorum Bugün 40. Gün Dha Olmadım bekliyorumGecikmenin 10. Gününde idrar testinde belli olması gerek diye düşünüyorum ancak kan verip netleştir bence :))
Bnm bugün 40.gunSpiralliyim bu ay 6_7 gün geciktim.3 gün kanama oldu bitti.Mevsim beni pert etti.
Kan testi verdiniz mi ?Bnm bugün 40.gun
11 Günde Gecikmem var günü Gününü Tutmuyor Ama Fazlasıyla Oldu 40 Gün
Neredeyse adet öncesi ağrılarım oldu hala da oluyor şiddetli ama adet olamıyorum
Yok Veremedim Versem de İdrar Testi Negatif Oluyor Sürekli Olsa Çıkardı Diye Umuyorum Ama Geç Döllenme Desem O Da YokKan testi verdiniz mi ?
Bazen idrarde negatif kanda pozitif oluyor.Yok Veremedim Versem de İdrar Testi Negatif Oluyor Sürekli Olsa Çıkardı Diye Umuyorum Ama Geç Döllenme Desem O Da Yok
Ben az önce Elimde Gebelik Testi Yoktu Ovulasyon Testi Yaptım anında T çizgisi Kopkoyu OlduBazen idrarde negatif kanda pozitif oluyor.
Bildiğim kadar ovülasyon testinde t c den daha koyu olması gebelik olduğu söyleniyor ama bilemem 2. Kez yumurtluyoda olabilirsinizBen az önce Elimde Gebelik Testi Yoktu Ovulasyon Testi Yaptım anında T çizgisi Kopkoyu Oldu
Evet Bende Duydum Ve Az Önce Bi test dha yaptim koskoca kopkoyu çizgi çıktıBildiğim kadar ovülasyon testinde t c den daha koyu olması gebelik olduğu söyleniyor ama bilemem 2. Kez yumurtluyoda olabilirsiniz
Ben hiç gebelik ya da ovulasyon testi yapmadım valla hiç bilgim yok.Ben az önce Elimde Gebelik Testi Yoktu Ovulasyon Testi Yaptım anında T çizgisi Kopkoyu Oldu
Sonucunuz çıktımı ?Evet Bende Duydum Ve Az Önce Bi test dha yaptim koskoca kopkoyu çizgi çıktı
Bugün gidip kan vericem
Kan veremedim bugün kadın doğuma gitmemi söyledilerSonucunuz çıktımı ?
Bugün kan verdim <2.30 çıktıSonucunuz çıktımı ?
Çok üzüldümBugün kan verdim <2.30 çıktı
Ama bu ay adet Olmadım ovülasyon testi pozitif çıktı sanırım yumurtlama oldu ondan böyle ağrılarım var
Hayırlısı olsunÇok
Çok üzüldümen tezinden bebişin olur inşallah
Kısmetten öte yol yok hayırlısı olsunHayırlısı olsun
Pozitif testlerden sonra birlikteliğimiz oldu
2 3 gündür
Ama hala adet göremedim