- 30 Mayıs 2024
- 178
- 31
- 27
-
- Konu Sahibi prettywoman123
Ağızdan alıyorumProgestan fitil kullaniyo musunuz ?
Aslinda fitil olarak kullansanız daha etkili sonuc elde edilir ama sizin tercihiniz. Lekelenme devam ediyorsa yeniden kontrole gidin doktorunuza. Ilac dozunu değiştirebilir. Sağlıklı bi ilerleme varmi kontrol eder. İçiniz rahat olurAğızdan alıyorum
Yazacağım doktoruma gel derse bir kontrole gideceğim :)Aslinda fitil olarak kullansanız daha etkili sonuc elde edilir ama sizin tercihiniz. Lekelenme devam ediyorsa yeniden kontrole gidin doktorunuza. Ilac dozunu değiştirebilir. Sağlıklı bi ilerleme varmi kontrol eder. İçiniz rahat olur
Canım proaktin hormonum biraz yüksek çıktı benim muane sırasında öğrendim dostinex verdi yarımşar tane iki hafta boyunca içtim o ay hamile kalmışımCanım nasıl hamile kaldın dostinex ile mi sürecini anlatır mısın bende kullanıyorum
Son adet tarihinin kaçıncı gününden itibaren kullanmaya başladın canım?Canım proaktin hormonum biraz yüksek çıktı benim muane sırasında öğrendim dostinex verdi yarımşar tane iki hafta boyunca içtim o ay hamile kalmışım
Hiç hatırlamıyorum desem canım hiç aklımda yok tarihler :)Son adet tarihinin kaçıncı gününden itibaren kullanmaya başladın canım?
Sadece şunu diyebilirim çok etkili bir ilaç kullan yazdıysa kullan içip ilk ay hamile kalan çok insan varSon adet tarihinin kaçıncı gününden itibaren kullanmaya başladın canım?
Kullandım canım Salı ve cuma günü 1 er adet bakalım hayırlısıyla bekliyorum :) umarım bende güzel haberler alırımSadece şunu diyebilirim çok etkili bir ilaç kullan yazdıysa kullan içip ilk ay hamile kalan çok insan var