Değerimin yükselmesini mi beklemem lazım bu durumda çünkü hala adet olmadımKimyasal olmuş olabilir
Kendiliğinden olacaktır büyük ihtimalle, hala olmazsa testten 2 gün sonra tekrar kan verebilirsinDeğerimin yükselmesini mi beklemem lazım bu durumda çünkü hala adet olmadım
Umarım kimyasal değilde geç döllenmedir çok istiyoruz dua edin lütfenKendiliğinden olacaktır büyük ihtimalle, hala olmazsa testten 2 gün sonra tekrar kan verebilirsin
Umarım öyledirUmarım kimyasal değilde geç döllenmedir çok istiyoruz dua edin lütfen
Yarın tekrar kan vereceğim 2 güne bir kan vermemi söyledi doktorUmarım öyledirdualarım sizinle haber verin mutlaka, geç döllenme de olabilir tabi
Umarım çok teşekkür ederim yarın tekrar lan vereceğim 2 güne bir kan verme söyledi doktoren sağlıklı sonuc için zaten doktorlar regl gecikmesinin 10.günü kan vermeyi öneriyor. gec döllenme durumlarında da net sonuc alabilmek için. bence bekleyin. değeriniz normalden yüksek zaten. umarım güzel haberler alırsınız
Değerim iki yine hamile değilim bu belli oldu ama hala adet olmadım olacak gibi de değilim triod beslerim çok hızlı çalışıyormuş kara ciğer problemim ve idrar enfeksiyonum varmış bunlara bağlıyorlar.en sağlıklı sonuc için zaten doktorlar regl gecikmesinin 10.günü kan vermeyi öneriyor. gec döllenme durumlarında da net sonuc alabilmek için. bence bekleyin. değeriniz normalden yüksek zaten. umarım güzel haberler alırsınız
Değerim iki yine hamile değilim bu belli oldu ama hala adet olmadım olacak gibi de değilim triod beslerim çok hızlı çalışıyormuş kara ciğer problemim ve idrar enfeksiyonum varmış bunlara bağlıyorlar.Umarım öyledirdualarım sizinle haber verin mutlaka, geç döllenme de olabilir tabi
idrar enfeksiyonunda benim değerim de 1.20 çıkmıştı. etkiliyor sanırımDeğerim iki yine hamile değilim bu belli oldu ama hala adet olmadım olacak gibi de değilim triod beslerim çok hızlı çalışıyormuş kara ciğer problemim ve idrar enfeksiyonum varmış bunlara bağlıyorlar.
idrar enfeksiyonunda benim değerim de 1.20 çıkmıştı. etkiliyor sanırım