Hamilelik

hacetoz11

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2024
8
4
20
Arkadaşlar bu gün regl gecikmemin 2. günü. Bu ay düzenli ilişki yaşadık eşimle. Bir kaç gün öncesinde erken gebelik testi yaptım ve negatif çıktı. Şimdi asıl sorun şurada kan testinin sonucu 2 çıktı ama asla adet olacak gibi hissetmiyorum. Bekleyeceğim ama siz de bir fikir verir misiniz.?

en sağlıklı sonuc için zaten doktorlar regl gecikmesinin 10.günü kan vermeyi öneriyor. gec döllenme durumlarında da net sonuc alabilmek için. bence bekleyin. değeriniz normalden yüksek zaten. umarım güzel haberler alırsınız

en sağlıklı sonuc için zaten doktorlar regl gecikmesinin 10.günü kan vermeyi öneriyor. gec döllenme durumlarında da net sonuc alabilmek için. bence bekleyin. değeriniz normalden yüksek zaten. umarım güzel haberler alırsınız
Umarım çok teşekkür ederim yarın tekrar lan vereceğim 2 güne bir kan verme söyledi doktor

Değerim iki yine hamile değilim bu belli oldu ama hala adet olmadım olacak gibi de değilim triod beslerim çok hızlı çalışıyormuş kara ciğer problemim ve idrar enfeksiyonum varmış bunlara bağlıyorlar.

Umarım öyledir 🙏🏻 dualarım sizinle haber verin mutlaka, geç döllenme de olabilir tabi
Değerim iki yine hamile değilim bu belli oldu ama hala adet olmadım olacak gibi de değilim triod beslerim çok hızlı çalışıyormuş kara ciğer problemim ve idrar enfeksiyonum varmış bunlara bağlıyorlar.

idrar enfeksiyonunda benim değerim de 1.20 çıkmıştı. etkiliyor sanırım

X