Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ben gibi hamile kalamamayi çok takan varmi Ben çok takıyorum Beynimi yicem sanki Gebelik belirtilerini hep yaşıyorum ya bu ayda olmassa diye kendimi yicem
Ben gibi hamile kalamamayi çok takan varmi Ben çok takıyorum Beynimi yicem sanki Gebelik belirtilerini hep yaşıyorum ya bu ayda olmassa diye kendimi yicem
Evet çocuğum var benim.durumum biraz karışık 8 aylık hamileyken ölü doğum yaptım Rahmim dogustan kalp seklinde Perde oluşuyor Iki kez perde ameliyatı oldum iki sezeryan oldum Beş yasinda kızım var Bide düşük yaptım Tekrar istiyorum olmuyor Yaşadığım seyler beni çok yipratti Hamile kalamayinca psikolojim çok bozuluyor