• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik

morikaa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2022
4
2
1
30
Hamile miyim değil miyim hicbir sey anlamadim :/

Eklentiler

• Screenshot_20220916-014915_Drive.jpg
    Screenshot_20220916-014915_Drive.jpg
    15,7 KB · Görüntüleme: 41
Nasill anlamadinizzz🙈😃 hayirli olsun 5.0 ve üstü hamilelik cok yeni galiba :) umarim kat kat artar değerin doktora gitmedinizmi?

tebrikler. inşallah sağlıklı şekilde ilerler. adetten sonraki kaçıncı gün verdiniz? 2 gün sonra tekrar verip yükselişini kontrol edin.

tebrikler. inşallah sağlıklı şekilde ilerler. adetten sonraki kaçıncı gün verdiniz? 2 gün sonra tekrar verip yükselişini kontrol edin.
En son 1 ay önce adet oldum 1 hafta geciktim hemen test aldım. Pozitif çıkmasına rağmen için rahat etmedi acile gittim. Doktor çıkan sonuç net olmaz 3 gün sonra tekrar bakalım burada boşuna bekleme deyince biz de eve döndük sonuç bu :)

En son 1 ay önce adet oldum 1 hafta geciktim hemen test aldım. Pozitif çıkmasına rağmen için rahat etmedi acile gittim. Doktor çıkan sonuç net olmaz 3 gün sonra tekrar bakalım burada boşuna bekleme deyince biz de eve döndük sonuç bu :)
genelde oyle oluyor benim adetten 1 hafta gectikten sonra kan verdim 450 çıktı bugün 2 gün sonrası yani tekrar kan verdim bakalım artış nasıl olacak diye. inşallah olumlu sonuclanır senin icin de. en kısa zamanda gebeliğin keyifli zamanlarına geçiş yaparız :anneadayı:

Back