Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
En son 1 ay önce adet oldum 1 hafta geciktim hemen test aldım. Pozitif çıkmasına rağmen için rahat etmedi acile gittim. Doktor çıkan sonuç net olmaz 3 gün sonra tekrar bakalım burada boşuna bekleme deyince biz de eve döndük sonuç bu :)
En son 1 ay önce adet oldum 1 hafta geciktim hemen test aldım. Pozitif çıkmasına rağmen için rahat etmedi acile gittim. Doktor çıkan sonuç net olmaz 3 gün sonra tekrar bakalım burada boşuna bekleme deyince biz de eve döndük sonuç bu :)
genelde oyle oluyor benim adetten 1 hafta gectikten sonra kan verdim 450 çıktı bugün 2 gün sonrası yani tekrar kan verdim bakalım artış nasıl olacak diye. inşallah olumlu sonuclanır senin icin de. en kısa zamanda gebeliğin keyifli zamanlarına geçiş yaparız