Hamilelik

4slih4n

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2019
22
5
30
Merhaba iyi akşamlar sizi 3 senedir sessiz takip eden biriyim bugün size bisey danışmak istiyorum. Son adet tarihim 1 ağustos ama regl olmadım gibi bisey oldu bugün hcg değerim 4034.62 çıktı kaç haftalık hamileyim son adet tarihime göre hcg değerim normal mi bilgi verirseniz çok sevinirim şimdiden yardımcı olan arkadaşlara çok teşekkür ederim umarım her isteyen anne adayının kucağı boş kalmaz.

Merhaba iyi akşamlar sizi 3 senedir sessiz takip eden biriyim bugün size bisey danışmak istiyorum. Son adet tarihim 1 ağustos ama regl olmadım gibi bisey oldu bugün hcg değerim 4034.62 çıktı kaç haftalık hamileyim son adet tarihime göre hcg değerim normal mi bilgi verirseniz çok sevinirim şimdiden yardımcı olan arkadaşlara çok teşekkür ederim umarım her isteyen anne adayının kucağı boş kalmaz.
Hayirli olsun hamileliginiz saglikla alirsiniz kucaginiza insallah doktora gittiniz mi?

Hayır acilde test yaptırdım sadece ilk olduğu için form daki dış gebelik kese oluşumu ve diye sorunları görünce korku bastı gidemedim yarından sonra gidicem inşallah
Beta değerin kese görmeye müsait görürsün yarın keseyi git ihmal etme

Değer güzel, beta sonucu kişiye göre değişir herkeste aynı oranda artmıyor.

Doktora gidersen kalp atışı bile gözükür gibi 6 haftadan fazla sanırım. İnşallah sağlıklı bir şekilde devam eder 😍

Değer güzel, beta sonucu kişiye göre değişir herkeste aynı oranda artmıyor.

Doktora gidersen kalp atışı bile gözükür gibi 6 haftadan fazla sanırım. İnşallah sağlıklı bir şekilde devam eder 😍
Teşekkür ederim yorumunuz için inşallah bebeğinizi sağlıkla kucağına alırsınız 😍

X