• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik

Smrne

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2022
7
1
1
30
Kızlar lütfen cevap verir misiniz? Adetim 7 gün gecikti 2 gün önce erken gebelik testi yaptım negatif ti sizce hala hamile olma durumum var mı .yoksa denizde yüzdüm diye mi gecikti 🤦

Olsaydı çıkardı diye düşünüyorum ama bazen geç döllenme olabiliyor en garantisi kan vermeniz. Varsa çıkar kanda.

Kızlarr bana da cvp verin lütfen, adetime 1 gün kala beta hcg 4.64 cıktı. Bugün de idrar testi yaptım silik te olsa ikinci çizgiyi gördüm. Sizce hamilemiyim

Kızlar lütfen cevap verir misiniz? Adetim 7 gün gecikti 2 gün önce erken gebelik testi yaptım negatif ti sizce hala hamile olma durumum var mı .yoksa denizde yüzdüm diye mi gecikti 🤦
Bence yok erken gebelik testinin amacı zaten döngüye girmeden gebelik olup olmadığını öğrenmek. Ki siz gününüz geçtikten sonra yapmıssınız.

Bence yok erken gebelik testinin amacı zaten döngüye girmeden gebelik olup olmadığını öğrenmek. Ki siz gününüz geçtikten sonra yapmıssınız.
Ebe olan bir arkadaşımda henüz çok erken yani belli olmaz demişti kafam karıştı açıkçası .yorumunuz için teşekkürler☺️başka aylara diyelim o vakit☺️

Espiri olduğunu anlarsınız diye düşünmüştüm..yeterince bilgisizliği doyurabilmekte güzel .☺️

Back