- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Hamilelik
- Konu Sahibi Smrne
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- hamielik belirtileri
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
?denizde yüzdüm diye mi gecikti
Teşekkür ederim?
5 gün gecikmede testte çıkardı diye düşünüyorum ama en kesini kan vermeniz.
Bence yok erken gebelik testinin amacı zaten döngüye girmeden gebelik olup olmadığını öğrenmek. Ki siz gününüz geçtikten sonra yapmıssınız.Kızlar lütfen cevap verir misiniz? Adetim 7 gün gecikti 2 gün önce erken gebelik testi yaptım negatif ti sizce hala hamile olma durumum var mı .yoksa denizde yüzdüm diye mi gecikti
Denizde yüzdük diye adet gecikmesi mi? Bugün de bilgisizlige doyduk...onun işin espirisi olduğunu anladinizi düşünmüştüm oysaki ....
Ebe olan bir arkadaşımda henüz çok erken yani belli olmaz demişti kafam karıştı açıkçası .yorumunuz için teşekkürlerbaşka aylara diyelim o vakitBence yok erken gebelik testinin amacı zaten döngüye girmeden gebelik olup olmadığını öğrenmek. Ki siz gününüz geçtikten sonra yapmıssınız.
Denizde yüzdük diye adet gecikmesi mi? Bugün de bilgisizlige doyduk...
Denizde yüzdük diye adet gecikmesi mi? Bugün de bilgisizlige doyduk...
Allahım tez vakit de nasip etsin canımEbe olan bir arkadaşımda henüz çok erken yani belli olmaz demişti kafam karıştı açıkçası .yorumunuz için teşekkürlerbaşka aylara diyelim o vakit
Espri mi? o da belli bir seviye yetenek gerektiriyor.Espiri olduğunu anlarsınız diye düşünmüştüm..yeterince bilgisizliği doyurabilmekte güzel .
Amin canım gerçekten çok yorucu bı süreç isteyen herkesin olması dileğiyleAllahım tez vakit de nasip etsin canım
Bence kan testini tekrarlamalısınKızlarr bana da cvp verin lütfen, adetime 1 gün kala beta hcg 4.64 cıktı. Bugün de idrar testi yaptım silik te olsa ikinci çizgiyi gördüm. Sizce hamilemiyim