• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Hamilelik

Hilal Berke

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2022
2
0
1
28
Merhabalar. Öncelikle kafamı karıştıran bir sorunumu belki burada benzer şeyler yaşayan kadınlar vardır diye paylaşmak istiyorum. Yaklaşık üç dört aydır korunmayı bıraktım ve 10 ocak da regl oldum normal düzeninde sürdü. Sonra 1 şubat tarihinde kahverengi bir akıntım oldu günde iki kez ve ertesi gün ise açık pembe şeklinde yine üç kez lekelenme oldu ama şunu belirtmek istiyorum ki regl günlerim hep düzenlidir ve hiç böyle bir şey yaşamadım. Bu akıntı geldikten sonra şüphelenip 3 şubat perşembe günü erken gebelik testi yaptım ve ikinci çizgi çok açık bir renkte görüldü. Sonrasında reglime birkaç gün var diye heveslenmedim gecikirsem doktora giderim diye düşündüm fakat 5 şubat cumartesi günü regl oldum. Kimseye bahsetmediğim bu konuda. Fakat şu an reglime 10 gün olmasına rağmen göğüs ağrısıyla uyanıyorum dokundukça da çok acıyor covid oldum hafif mide bulantılarım ve koku hassasiyetim oldu her şeyin aksine. Regl olduğum için tekrar test yapmadım ama lekelenme yüzünden ve göğüs ağrısı yüzünden şüphelerim var. Tavsiyeniz var mıdır?

Back