Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Atmayin ya midem kalmadiMerhaba arkadaşlar arkadaşımın hesabı olmadihi için ben yazıyorum arkadaşım 2 aylık hamile ilk sene bebek istemedikleri için korunmuslar ama dogum kontrol hapını tam düzgün şekilde kullanmamış.Neyse işte adetinden 5 gün önce kanaması olur ve sadece 2-2.5 gün ve kahverengi koyu bir kanama olmuş bu acaba yerlesme kanaması olabilir mi.Görsel için özür dilerimkanamadan iki hafta sonra negatif ama sürekli hafif baş ağrıları bel ağrıları ve hafif mide bulantısı yaşıyormuş
Atmayin ya midemMerhaba arkadaşlar arkadaşımın hesabı olmadihi için ben yazıyorum arkadaşım 2 aylık hamile ilk sene bebek istemedikleri için korunmuslar ama dogum kontrol hapını tam düzgün şekilde kullanmamış.Neyse işte adetinden 5 gün önce kanaması olur ve sadece 2-2.5 gün ve kahverengi koyu bir kanama olmuş bu acaba yerlesme kanaması olabilir mi.Görsel için özür dilerimkanamadan iki hafta sonra negatif ama sürekli hafif baş ağrıları bel ağrıları ve hafif mide bulantısı yaşıyormuş
Midem Ćok kotuKız o nasıl bi kilo![]()
Bunun hamile olma ihtimali sıfır ama siz bu görseli silin cidden midemiz gitti ben daha kendini kimden tiksiniyorum birde başkasının görünce ay fena oldukMerhaba arkadaşlar arkadaşımın hesabı olmadihi için ben yazıyorum arkadaşım 2 aylık hamile ilk sene bebek istemedikleri için korunmuslar ama dogum kontrol hapını tam düzgün şekilde kullanmamış.Neyse işte adetinden 5 gün önce kanaması olur ve sadece 2-2.5 gün ve kahverengi koyu bir kanama olmuş bu acaba yerlesme kanaması olabilir mi.Görsel için özür dilerimkanamadan iki hafta sonra negatif ama sürekli hafif baş ağrıları bel ağrıları ve hafif mide bulantısı yaşıyormuş