Tamam teşekkürler inşallah geçer Rabbim nasip ederAdetin geçerse tekrar test yap
Olsaydı çıkardıMerhaba 2 aydır bebek istiyoruz bu ay ara ara belim çok ağrıdı kasıklarda batma oldu adetime3 gün var test yaptım negatif çıktı yalnış olma ihtimali var mı
Nadir de olsa çıkmayabiiyor diye biliyorum yalnış sonuç verebiliyoOlsaydı çıkardı
Cevabını biliyorsanız soruyu neden soruyorsunuz tam olarak?Nadir de olsa çıkmayabiiyor diye biliyorum yalnış sonuç verebiliyo
Emin olmak için siz neden bu kadar üstünde durdunuz onca insan var Burda cevaplicak size mi kaldı bunu söylemekCevabını biliyorsanız soruyu neden soruyorsunuz tam olarak?
Nadir de olsa çıkmayabiiyor diye biliyorum yalnış sonuç verebiliyo
Çok sağolun inşallahEğer moral olsun diye açtıysanız inşallah çıkar
Ama adetiniz düzenli ise olsaydı muhtemelen çıkardı
Diğer aylarda acele etmeyin gecikmeyi görüp test yapın yoksa psikolojik olarak daha fazla yıpranırsınız, stres de gebeliğe engel oluyor
En kısa sürede kucağınıza alırsınız umarım
Sormuşsun cevap bekliyorsun çıkmışsın size mi kaldı diyorsun!Emin olmak için siz neden bu kadar üstünde durdunuz onca insan var Burda cevaplicak size mi kaldı bunu söylemek
Benim 5 gün kala betam 1540 dı az önce tam olarak bunu söylemek istedim ama arkadaşın doğruları duymaya tahammülü yok malesef sizide terslemesinCok zor bir ihtimal, muhtemelen negatif. Adetiniz duzenliyse ortalama 5 gun kala cikiyor
Canım seni anlıyorum kiminde çıkar kiminde çıkmaz bizzat yakın arkadaşım adeti iki gün geçti test yaptı negatif hatta baya üzüldü sonra aradan beş gün daha geçince adet beklerken tekrar test yaptı ve pozitif ti oyuzden belli olmazNadir de olsa çıkmayabiiyor diye biliyorum yalnış sonuç verebiliyo
İnşallah öyledir çok sağolunCanım seni anlıyorum kiminde çıkar kiminde çıkmaz bizzat yakın arkadaşım adeti iki gün geçti test yaptı negatif hatta baya üzüldü sonra aradan beş gün daha geçince adet beklerken tekrar test yaptı ve pozitif ti oyuzden belli olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?