• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik

Fhhhnnmk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2021
10
1
1
24
Merhaba 2 aydır bebek istiyoruz bu ay ara ara belim çok ağrıdı kasıklarda batma oldu adetime3 gün var test yaptım negatif çıktı yalnış olma ihtimali var mı

Nadir de olsa çıkmayabiiyor diye biliyorum yalnış sonuç verebiliyo

Eğer moral olsun diye açtıysanız inşallah çıkar

Ama adetiniz düzenli ise olsaydı muhtemelen çıkardı

Diğer aylarda acele etmeyin gecikmeyi görüp test yapın yoksa psikolojik olarak daha fazla yıpranırsınız, stres de gebeliğe engel oluyor

En kısa sürede kucağınıza alırsınız umarım

Eğer moral olsun diye açtıysanız inşallah çıkar

Ama adetiniz düzenli ise olsaydı muhtemelen çıkardı

Diğer aylarda acele etmeyin gecikmeyi görüp test yapın yoksa psikolojik olarak daha fazla yıpranırsınız, stres de gebeliğe engel oluyor

En kısa sürede kucağınıza alırsınız umarım
Çok sağolun inşallah 😊

Emin olmak için siz neden bu kadar üstünde durdunuz onca insan var Burda cevaplicak size mi kaldı bunu söylemek
Sormuşsun cevap bekliyorsun çıkmışsın size mi kaldı diyorsun!
Ben senin duymak istediğini söyleyim o zaman hem sana da umut olur.
Sen çok erken yapmışsın testi 2 gün sonra kesin çıkar kesin hamilesindir. İnsanlar size polyanacılık oynamıyor diye neden sinirleniyorsunuz anlamadım. Umarım istediğin cevap olmuştur

Nadir de olsa çıkmayabiiyor diye biliyorum yalnış sonuç verebiliyo
Canım seni anlıyorum kiminde çıkar kiminde çıkmaz bizzat yakın arkadaşım adeti iki gün geçti test yaptı negatif hatta baya üzüldü sonra aradan beş gün daha geçince adet beklerken tekrar test yaptı ve pozitif ti oyuzden belli olmaz

Back