• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HAMİLELİK ?

ecenazx

Kün Fe Yekün 🕊
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2020
1.214
356
73
24
Kızlar merhaba zayıf olup hamile kalan var mıdır ? Benim boy 156 kilo 41 bu durumda zorlaşır mı hamile kalıp illaki kilo alıcam zayıf olanlar hamile kalamaz mı??

Benimde boy 160 kilo 52 herkes zatıfaın diyo ama gayet sağlıklıyım 9 haftalık hamileyim çok şükür 🤗 bence kan değerlerin her şey normalse bir sıkıntı olmaz troid vs

Benimde boy 160 kilo 52 herkes zatıfaın diyo ama gayet sağlıklıyım 9 haftalık hamileyim çok şükür 🤗 bence kan değerlerin her şey normalse bir sıkıntı olmaz troid vs
Tiroid yuksekti ilacla tedavi oldum artık hep normal değer onun haricinde degerlerim iyi doktor yumurtaliklarin sağlıklı dedi sadece 2 mm polikistik over varmış başka bjsi yok oda engel değil zaten ☺ Allah hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin canım

Kızlar merhaba zayıf olup hamile kalan var mıdır ? Benim boy 156 kilo 41 bu durumda zorlaşır mı hamile kalıp illaki kilo alıcam zayıf olanlar hamile kalamaz mı??
İlk cocuguma 36 kilo ile hamile kaldım 56 ile doğuma girdim. Ve çok rahat bir hamilelik geçirmiştim. Şuan 45 kilo ile hamile kaldım 47 oldum

Tiroid yuksekti ilacla tedavi oldum artık hep normal değer onun haricinde degerlerim iyi doktor yumurtaliklarin sağlıklı dedi sadece 2 mm polikistik over varmış başka bjsi yok oda engel değil zaten ☺ Allah hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin canım
Amin canım sağol 🤗 ne güzel bi sorun yoksa zayıflık bi sorun teşkil etmez sende sağlıklı sıhhatlı hamile kalıp bebişini kucağına al inşallah 🤗

Ben 170im ve sizinle aynı kilodayim, hiç de zayıf olduğumu düşünmüyorum size zayıf mi diyorlar 😂 hayirli olsun bebisiniz :)

Ben 170im ve sizinle aynı kilodayim, hiç de zayıf olduğumu düşünmüyorum size zayıf mi diyorlar 😂 hayirli olsun bebisiniz :)
😂😂😂😂 bende düşünmüyorum ama çevredeki kilo anlayışı nasılsa🤷‍♀️, ben çok memnunum tam ideal, teşekkür ederim sizinde hayırlı olsun inşallah sağ sağlim kucağımıza da almak duasıyla 🌺

36 kilo çok az bir kilo. bir rahatsızlığınız mı vardı

Back