• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Hamilelik

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Esnm

Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2020
291
93
18
28
Kızlar bişey sormak istedim ben çatlatma iğnesi vuruldum da ayın 15 de adet günüm akıntı var beyaz şeklinde karnımın altında bir ağrı birde bugün dişim ağrı bununla bir alakası var mı hiç.bir.problemimde yoktu ama sizce olabilir mi

İğnenin etkisi henüz geçmiş değil sanırım biraz beklemeniz gerekiyor

Kızlar bişey sormak istedim ben çatlatma iğnesi vuruldum da ayın 15 de adet günüm akıntı var beyaz şeklinde karnımın altında bir ağrı birde bugün dişim ağrı bununla bir alakası var mı hiç.bir.problemimde yoktu ama sizce olabilir mi
Test gününü bekle canım bu belirtiler yanıltıcı olabiliyor

İğnenin etkisi henüz geçmiş değil sanırım biraz beklemeniz gerekiyor
Adet günümü mu beklemem lazım yani diş ağrısi var ilaç da alamıyorum doktora gitsem daha var belli olmaz mı yoksa dişi mi çektirmem gerek

Adet günümü mu beklemem lazım yani diş ağrısi var ilaç da alamıyorum doktora gitsem daha var belli olmaz mı yoksa dişi mi çektirmem gerek
Karanfil ezin koyun , sirkeyle gargara yapin :) reglinize henuz 8 gün var inşallah tutar bebisiniz hayırlısıyla

Ben covid olduğumda gebe olup olmadığımı bilmiyordum doktor kadın doğum doktorunu aradı ilaç kullanabilir mi diye sordu doktor da demiş ki kese oluşmadan alınan ilaçlar gebeliği etkilemez
Rahme düştükten sonra ilaç kullanımına dikkat edilmelidir diye

Ben covid olduğumda gebe olup olmadığımı bilmiyordum doktor kadın doğum doktorunu aradı ilaç kullanabilir mi diye sordu doktor da demiş ki kese oluşmadan alınan ilaçlar gebeliği etkilemez
Rahme düştükten sonra ilaç kullanımına dikkat edilmelidir diye
Acaba bebegi düşürmez mi ki olursurkende ilaçlar korkuyorum çünkü

Acaba bebegi düşürmez mi ki olursurkende ilaçlar korkuyorum çünkü
Rahme düşmeden idrar ve kanda bile belli olmuyorken ilaçlar etki eder mi bilmiyorum doktorun söylediği buydu

Back
X